Калоян Ханджийски: Истината е, че Илко Стоянов се скри от задължението си на кмет! От 2021 г. мостът е паднал! Сега е 2023?!

15 Януари 2023 | 21:49
20 коментара
Общество
Калоян Ханджийски: Истината е, че Илко Стоянов се скри от задължението си на кмет! От 2021 г. мостът е паднал! Сега е 2023?!
Благоевградският общински съветник Калоян Ханджийски с остър коментар във Фейсбук за кмета Илко Стоянов по повод днешния протест за затворения мост на Покровнишко шосе, който е затворен за движение повече от година време.
 
Публикуваме без редакторска намеса:
 
Приятели, ето че днес официалната страница на Община Благоевград изтри мой коментар и малко по-късно бях блокиран /за пореден път/!
Защо? Защото си позволих да опровергая поредните глупости на PR-те на кмета Стоянов.
Днес се уцелихме заедно на протест ... ето цялата история, без цензура, преценете сами:
Публикация от днес в страницата на Община Благоевград:
Кметът на Благоевград Илко Стоянов подкрепи протеста на жители срещу липсата на адекватни действия от страна на държавата за решаване на проблема с моста на Покровнишко шосе и заяви: Институциите са длъжници на хората
Кметът на Благоевград Илко Стоянов застана редом до протестиращите жители на няколко села в община Благоевград, които за пореден път се обявиха срещу липсата на реални срокове от страна на държавата за построяване на нов мост на Покровнишко шосе.
За кратко бе блокирана АМ „Струма“ при пътен възел Зелендолско шосе.
„Истината е, че хората са напълно в своето право. Институциите са им длъжници! Проблемът трябва да бъде решен час по-скоро. Липсата на мост създава неудобство при придвижване, но и причинява финансови загуби на жителите“, заяви кметът Илко Стоянов.
По искане на протестиращите ще бъде проведена среща на 20 януари от 12.00 часа. Още по време на самия протест, Стоянов пое ангажимент да осигури зала, както и присъствието на местни кметове и жители. Очаква се от страна на Областна администрация да организират участие в срещата на отговорните институции на държавно ниво – Областно пътно управление, ВиК, „Аресгаз“. Целта е жителите, потърпевши от липсата на нов мост на Покровнишко шосе, да получат реални срокове за стартиране на СМР и приключване на дейностите от държавата.
Кметът Илко Стоянов провежда ежедневни срещи в търсене решение на проблема и непрекъснато декларира своята подкрепа към хората, живеещи в селата, свързани с компрометираното съоръжение, а това е и вторият протест към който се присъединява.
Непосредствено след пропадането на моста на Покровнишко шосе, Община Благоевград предприе серия от последователни действия за възстановяване на съоръжението. Въпреки, че то е държавна, а не общинска собственост, кметът на областния център Илко Стоянов положи всички възможни усилия пътната връзка да бъде подновена в най-кратки срокове, тъй като тя е изключително важна за придвижването на хората, живеещи в селата Покровник, Мощанец, Падеш, Лешко, Габрово и Дебочица към Благоевград и обратно.
През м. февруари 2022 г. кметът Стоянов изпрати спешно писмо до Министерство на регионалното развитие и благоустройството с искане обектът да бъде включен в списъка за спешни ремонти. В резултат на това бяха предвидени средства от бюджета на Междуведомствената комисия за възстановяване и подпомагане. Последва процедура по инженеринг, както и такава за избор на изпълнител.
През м. октомври 2022 г. бе подписан и договор с фирма изпълнител за изграждане на нов мост, но към момента строителните работи не са стартирали, заради неуредени договорни отношения между държавата и фирмата доставчик на газ, чиято тръба за газоподаване е монтирана под самия мост.
Моят коментар под нея, който бе изтрит:
Боже, какви глупости!
Истината е, че Илко Стоянов се скри от задължението си на кмет! От 2021 г. мостът е паднал! Сега е 2023?!
Ако кметът бе на място, щяхме да имаме мост... напомням, че Илко Стоянов и PR-те му в серия от публикации обясняваха, че всичко е ОК. Кога казваха истината? Тогава или сега?
Министърът на Регионалното развитие тогава, и в продължение на 8 месеца, бе човек от партията на Стоянов - Г. Караджов! Та, ако кметът Стоянов бе на място, много простичко щеше да е посочил проблемите - ако има такива. Къде беше?
Кметът е лигитимният представител на хората от региона... и той е този, който трябва да решава проблемите. Ако трябва ще спи пред министерства, пред министерски съвет или където е нужно. Уви, кметът се скри!
На Благоевград е нужен кмет с топки, който умее да тропа по масата!
В заключение искам да добавя, че наглостта е безгранична и този, който е част от причината за проблема "долетя на бял кон" да го разрешава!
Калоян Ханджийски: Истината е, че Илко Стоянов се скри от задължението си на кмет! От 2021 г. мостът е паднал! Сега е 2023?!

Добавени коментари

Гергана публикува:
17 Януари 2023 | 08:40
Гледам един клип и немога да повярвам Мазуро от Покровник е дясната ръка на Илко Стоянов не не не не това беше вече края на Илко който много уважавам и имах надежда в него но обкръжението му е потресаващо.
валя публикува:
17 Януари 2023 | 08:23
Народе ударихме дъното, повече надолу няма накъде в Благоевград! Наесен дано се появи някой читав кмет, та дано дръпнем малко. Колкото до глупостите, които бълва Стоянов, не мисля, че има някой нормален да му вярва вече а пък да внушаваш на хората че полицията провокира завчера протеста и да вкарваш напрежение между протестиращи и полиция е малко казано грозно и глупаво за исказване на един кмет на областен град.
banskaliqta публикува:
17 Януари 2023 | 08:20
bravo kaloqne ti mnogo pravilno go kaza ilko iska da qhne protesta imitira poli ama nemoje nemoje zashtoto e mnogo malak i tymen nemoje edna godina da si gledash sair i dnes da kajesh zapochvame protesti kato se ima v predvid che partiqta na ilko beha v upravlenieto i nishto e zatova horata esenta shte si izbirame nov kmet.
Павлин Янкулски публикува:
17 Януари 2023 | 07:58
Ние поставяме и въпроса колко е коректно по време на кампания за кмет на Благоевград да обещаваш нереални неща, от рода на: 7000 туристи дневно в Благоевград, 1 млрд. € инвестиции, 3500 нови работни места със заплати от 4000 € в IT сектора и други 10 000 работни места в производството с по 2000 € заплата. Общо 13 500 нови работни места, дали изобщо има толкова хора, търсещи работа в града ни? Министър-председател да си, не можеш да осигуриш 1 милиард евро инвестиции. Тази „програма” в стил „Американска мечта“, по същество напомня на избори в България от 50-те г. на миналия век. Не е обаче за смях. Грозната истина е, че обещанията на Стоянов за развитието на града звучат като приспивна приказка за деца.
илко е падение което никога няма да се изправи публикува:
17 Януари 2023 | 07:57
нема такъв кмет нема такова ниско ниво на говорене всеки ден скандали всеки ден некой му е виновен падението е големо.
Аз съм човек от народа публикува:
17 Януари 2023 | 07:46
Не искам да съм черна станция и да обезсърчавам никой, но положението в Благоевград е трагично и светлина в тунела не се вижда. Най-бедният областен град в целия ЕС, задминат от Видин, Враца и Монтана. Нулев инвеститорски интерес, нулеви пари от проекти на ЕС, никакъв реален план за развитие, нулеви инвестиции. Тука виреят само мутри и селски тарикати, които добре се нагаждат към евтината работна ръка. Перспективата в Благоевград е да станеш барман, сервитьор или общак в Карлсберг или КФМ. Просто вижте работните позиции за града в джобс.бг. Заплатите нето тук са 750 лева средно, а в София надминават 2500лв. Кой нормален млад човек ще иска да живее в бедност и мизерия. Положението се влошава още повече и от това че Благоевград е част от Югозападния социално-икономически регион и заради високите показатели (заради София), няма право на дотации и привилегии от държавата и ЕС, каквито има северозападна България. Тука положението е потресаващо, а аз освен дребни политически и икономически интереси на местната власт и местния бизнес, не виждам. За съжаление Илко Стоянов доказа, че неможе да се справи със ситуацията в Благоевград.
До Емил цветков публикува:
16 Януари 2023 | 21:39
Ей изсъхнал глист 40кила, хвани се скрий некъде, да те еба в симитлишкия говнар! Нали знаеш, всичко се помни и нищо не се забравя, рано или късно ще се видиме!
милкова публикува:
16 Януари 2023 | 21:21
илко оправи дупките по градо бе ти имаш ли акъл бе счупихме си колите бе ти какъв човек си втора година града е не дупки а се едно бомби са падали. немали пиари или съветници тоя кмет та некой да му каже че скоро време може да му идат и в общината та да му се търси сметка.
metodi публикува:
16 Януари 2023 | 20:58
1. kmeta na blagoevgrad e ot itn 2. ministyr na regionalnoto be[she 8 meseca ot itn 3. shefa na api beshe ot itn 4. kunev beshe na podchinenie na api pazen ot itn 5. kakvo napraviha tezi vsichkite za poslednite nekolko meseca dori godina vreme za problema emi nishto i sega kmeta se pravi na velik i iska da qhne protesta da si pravi piar a cela godina vreme kakvo praveshe i sega dai da se pravim na zagrijeni az bqh podvedena ot nedko nashiq kmeta na seloto no sled kato razbrah mnogo neshta veche ne mu vervam i sikam da kaja na pokrovnichani ne mu vervaite na nedko toi pravi tova koeto mu kazva obshtinskiq kmet a toi si pravi piar za izborite a nas izborite ne ni interesuvat iskame da se pusne v kratak srok dvijenieto po mosta zashtoto obikalqme s kilometri ilko ne e shto mi e malko kato intervent neshto mi emnogo ehiden i ne chist ima neshto koeto se pretraiva i tova go pravi samnitelen i ne iskren.
miksero публикува:
16 Януари 2023 | 20:27
kaloqn nqma greshka prav si e choveka kaloqn e vinagi na protestite i nikoga ne kazva gluposti kaloqn za razlika ot ilkata ne laje i e spravedliv
Емил цветков публикува:
16 Януари 2023 | 19:47
Управлява ни палячо но септември идва и си заминава за бержани
До платените дразкачи публикува:
16 Януари 2023 | 18:11
Платени дразкачи, колкото и да правите интриги срещу кмета Стоянов, хората не са балъци като вас или продажници, хората виждат и са благодарни ,че общината Благоевград има кмет като Илко Стоянов!!! Той е честен, отговорен и винаги работи единствено за хората! Ония СМИИГЪЛ байкушу и неговата група сектанти с лицемерната подписката с данни на покойници и непълнолетни, къде бяха тея циркаджии? Май само по фейсбук са загрижени или от моста на покровнишко нямат сметка да си пълнят гушите, тея схемаджии утепляци... Или пратиха тоя къдрав овчар магапаса Ханджийския олигофрен с кривите лакти и мазна коса НЕМИТА смръдлива... Тоя ли КАЛВАЧ ше каже кой какво прави и кой дали е виновен, като лъже и маже, и прави интриги! Тоя кравар, кога е направил нещо хубаво за Благоеград? Айде да излезне и да каже с факти, какво тоя краварник крив е направил ? Какво? А бриндята гейска и ония дебелак кавзовския, нещо за биячи ли се мислят? Ако наистина са смели и имат топки и са биячи, нека ми отговорят под коментара и ще напиша кога и къде да дойдат за да видиме колко са мъже! ;) чакам ви мишки айде смелчаги давайте пишете и кажете място! Айде да видим дали имате топки да ви нокаутирам за нема и една минута утайки, или сте смели само пред полицаите когато са до вас и да скачате на изтрадалите хора на простеста?
Динев публикува:
16 Януари 2023 | 17:23
Илко е алкохолик
васил христов публикува:
16 Януари 2023 | 10:06
покровничани да не се връзват на тъпотиите на кмета стоянофф този човек преиграва заблуждава прави се на жертва и постоянно лъже защото явно си има циганско нещо личи му и по кожата освен по манталитета защо не каже стоянофф че докато кмет на благоевград бе илко министър на регионалното бе от неговата партия и шеф на апи бе ше от неговата партия и сега какво става на илко най близките хора не свършиха работа толкова време и днес шушков му е виновен на илко е нема такова лицемерие.
Кунев кажи си истината за кмето публикува:
16 Януари 2023 | 08:36
Кунев на пътното се хвалеше че кмето го пази да не го сменят са па кмето вика областния управител и пътното са виновни а да попитаме кмета другия път като дойде в Покровник дали е имал некаква договорка с Агромах защото от там наши работници казаха че кмето е ходил на неколко срещи с Виктор и Ицо. И в крайна сметка кмето се прави на ощипана мома и сега пак преиграва ама се объркал много Кунев е готов да говори вчера е званял на Цветков и му казал че ще излезе и ще каже цялата истина за забавянето на процедурата.
Дядо мраС публикува:
16 Януари 2023 | 08:30
Намери се кой да разнищва работата на кмета Стоянов. Този Калоян , какво направи за гражданите на Благоевград!? Ще ви кажа - Едно огромно НИЩО. Даже и от партията на генерала го изгониха. Всеки който гледа заседанията на Общински съвет вижда, че две думи смислени и последователни не може да каже. Толкова за бояджията Калоян. Колкото до кмета Стоянов, човекът работи, но лостовете са в държавата.
Честито публикува:
16 Януари 2023 | 08:18
kaloqn e sriozen 4ovek i nikoga ne prikazva prazni prikazki pozdravleniq taka trebe ne ilko da si preshiva sega zaslugi a edna godina si traeshe oooooooooo tova kolko hitro se pravi e sa da go vidq kak shte opravi kashata koqto zabarka.
КАФЯВИЯ публикува:
16 Януари 2023 | 07:21
КАФЯВИЯ Е ПРЕКЛЮЧИЛ ЛАЖЕ МАЖЕ ПРАВИ ИНТРИГИ И СИ МИСЛИ ЧЕ Е ХВАНАЛ ГОРНИЯ ЗА ШЛИФЕРА И ГЕРБ НЕМА ДА МУ ПОМОГНЕ НА КАФЯВИЯ ЦИГАНИН ДО МЕСЕЦ КЕ БЪДЕ ОТСТРАНЕН ОТ ДЛЪЖНОСТ.
maq публикува:
16 Януари 2023 | 06:52
dobro utro segali chak razbrahte che kmeta bezdeistvashe i ne iskashe protesti nali po tova vreme ministar beshe ot negovata partiq i trebeshe da ima spokoistvie i sega kmeto napravi skara s nedo v pokrovnik i iska da se dokazva pred horata nema takova licemerie edna godina zagubeno vreme i stoq ivan kunev ot patnoto sa postoqnno zaedno i e naznachil na kunev rodnina v obshtinata eh ilko bravo che ima budni hora kato kaloqn v blagoevgrad ta da se razberat mnogo neshta za trachi laji.
Краси публикува:
16 Януари 2023 | 05:33
Браво Калояне ти си голям човек признавам те и те поздравявам за смелостта . Браво евала нека разберат хората какъв кмет ни управлява.

Добавете Вашия коментар

TOP