Хороскоп за 20 май

20 Май 2022 | 07:16
0 коментара
Любопитно
Хороскоп за 20 май

ОВЕН

Не разчитайте на роднините или членовете на домакинството да предадат важните лични съобщения, които сте оставили. Те най-вероятно ще ги забравят. Конфликтът между професионалните и домашните задължения може да стане причина да пропуснете една възможност.

ТЕЛЕЦ

Съдбата е благосклонна към колективните началници. Лесно намирате достъп до влиятелни личности – едва ли ще откажат да влязат в съдружие, което би било от полза и за двама ви. Не вземайте заеми. Дребен финансов пропуск може да ви донесе финансови разходи и неприятности.

БЛИЗНАЦИ

Ще срещнете трудности при боравенето с финансови въпроси, породени от недостатъчно разбиране на материята. Внимавайте при предаването на нещо да получите разписка, а също и обещанията, които получавате, да бъдат потвърдени писмено. Ще уточните партньорство.

РАК

Не приемайте думите на началниците си прекалено лично. Необходимо е да проявите повече обективност в отношенията си към другите. Понякога доста трудно понасяте шегите на околните. Не трябва да страдате от прекалена мнителност. Днес можете да потърсите развлечения.

ЛЪВ

Труден ден, безпокойството ще ви обхване още от сутринта. Безсмислени бърборения и клюки ще се опитат да ви отвличат от основното ви задължение. В дома любимият човек може да бъде търпелив слушател. Излейте пред него съкровените си грижи и болки, за да се почувствате добре.

ДЕВА

Персоналните контакти са препоръчителни. Ще получите повече удовлетворение, отколкото контакта ви с цели групи. Открийте най-дълбоките си чувства и ги изразете открито. Настроени сте към по-интимни контакти. Законови формалности могат да бъдат уредени с договор.

ВЕЗНИ

Не позволявайте на чувствата да надделеят над разума в отношенията със силна личност. Вроденият ви чар и тактичността ви ще ви бъдат от полза. Би било добре да дадете израз на натрупаното напрежение, но днес се налага да бъдете по-меки в отношенията си с началниците.

СКОРПИОН

Ще възникнат проблеми със защитната система на организма ви. Вашият любим вероятно копнее да получите някакво съобщение от вас. Грижата за здравето на вашите деца ви отнема доста време. Влошаването на здравословното им състояние ще промени плановете ви за пътуване.

СТРЕЛЕЦ

На преден план излизат дългосрочни финансови дела. Уверете се, че сте проучили основно въпроса, преди да вземете важно решение. Тези от вас, които работят в банки, ще имат удоволствие да се срещнат с много важна личност. Бъдете внимателни, имате голям шанс да ви харесат и да работите в престижна институция срещу немалко трудово възнаграждение.

КОЗИРОГ

Очаквайте нелоялно отношение от колеги, които не приемат нещата по същия начин като вас. Ще ви е трудно да напреднете, ако ключовите фигури започват да се държат резервирано или преминат в отстъпление. Опитайте се да ги разберете. Бъдете внимателни с бизнес планове.

ВОДОЛЕЙ

В петък ще бъдете притеснени в работата, забутана е важна информация и не можете да я откриете. Благодарение на чара си вие оправяте гафа. Моментът е подходящ – срещнете шефа и му намекнете за повишение. Изиграйте картите си правилно и банковата ви сметка ще набъбне. Напълно заслужавате да променят параметрите в трудовия ви договор.

РИБИ

Днес ще ви е приятно да се отдадете на вашите любими занимания, но ще установите, че ви липсва вдъхновение. Мислите ви кръжат около въпроса как да спечелите малко пари. Стар интимен приятел ви намира за изключително очарователни. Превърнете привличането в по-задълбочена връзка само ако сте убедени, че го искате за себе си.

Добавете Вашия коментар

TOP