Хороскоп 22 юли

22 Юли 2022 | 07:59
0 коментара
Любопитно
Хороскоп 22 юли

ОВЕН

Когато осмислите един проблем, той не изглежда вече така страшен и болезнен. Петък ще донесе неочаквани изненади в ежедневието на някои от Овните. Не провеждайте разговори с началниците си за увеличение на заплатата. Ще ви бъде отказано. В службата си бъдете дискретни.

ТЕЛЕЦ

Безпокойството на Телците в петък се дължи на неизяснени ситуации относно някои неща в работата, трябва да изчакате. Тези, които имат съдебно дело, което ще се разглежда днес, ще бъдат напрегнати от създалата се ситуация. Не е изключено да попаднете в клопка на лъжесвидетелство.

БЛИЗНАЦИ

В петък късметът е с вас и можете да се заемете с въпроси, които ви притесняват или се придвижват бавно и трудно. За начините на действие ще ви помогне паметта, която услужливо ще ви припомни разговори с приятели и съвети, които са ви дали. Успех при уреждане на делови въпроси.

РАК

Днес Раците имат късмет в службата и на базата на личните си умения и ловкост ще бъдат в състояние да постигнат положителни резултати по дела, които ги интересуват живо. Постарайте се да не се доверявате на жени, защото ще се опитат да издигнат препятствия пред вас.

ЛЪВ

Петък е най-успешният ден за вас през тази седмица. Независимо от някои неприятни моменти – служебен разговор, който може да прерасне в конфронтация, денят се характеризира като успешен във всичко, с което ще се заловите. Днес се очертава пътуване по делови ангажименти.

ДЕВА

Деви, вероятността за успешно свършена работа при очертаващото се пътуване днес не във всички случаи е налице. Трябва много да внимавате по въпроси, свързани с парични плащания. За някои денят може да донесе лоша шега. Добри възможности имате за провеждане на преговори.

ВЕЗНИ

За Везните петък се изявява като двуполюсен ден. Мнозина биха могли безпрепятствено да предвиждат делата си успешно напред, други от вас обаче са лично амбицирани да намерят признание в очите на околните и това ще ги доведе до не една грешка. Бъдете по-съобразителни в действията си.

СКОРПИОН

В петък нараства желанието ви за отпускане и отдих. Малко прибързано е такова мислене и трябва да се мобилизирате за действия. Значителен финансов успех ще имат някои от вас във връзка с изготвяне на договор за сътрудничество или по дела, свързани с пътуване.

СТРЕЛЕЦ

Много добър петък, но мнозина от вас имат нереалистичен поглед върху нещата и се отдават на фантазия. Имате пълна възможност да действате пряко по своите делови проблеми и да постигнете желания успех. Потърсете помощ, ако виждате, че буксувате в делата си. Можете да разчитате на финансов успех. Към преговорите се отнесете с внимание.

КОЗИРОГ

В петък личи голямо старание у Козирозите. Ако следвате тази линия, денят ви ще бъде изпълнен с успехи. Известни опасения трябва да имате във връзка с финансовите си дела и ако не е належащо днес, да не се занимавате с такива. Не се опитвайте да решавате сами въпроси, които касаят повече хора. Някои от вас имат домашни притеснения, които решете още сега.

ВОДОЛЕЙ

Петък носи известни неприятности за Водолеите. Възможно е те да са на здравословна основа или някои от вас да нямат възможност за действия по определената за деня програма. Действайте внимателно, независимо дали става въпрос за лични или служебни ангажименти. Роднинско-семейни въпроси ще разрешавате днес, ще постигнете съгласие.

РИБИ

Ще ви бъде трудно да бъдете активни сега, но това е единственият начин да постигнете желания успех. Отпускате се и решавате, че няма какво да се прави вече, но това е погрешно. Служебната позиция на Рибите е много добра днес, изложете стремежите пред шефовете си. Поискайте от тях полагащото ви се увеличение на заплатата, заслужили сте си го.

Добавете Вашия коментар

TOP