Гордост за Сандански! Стоян Добрев от IV-то ОУ „Св.св.Козма и Дамян” сред първите трима със 100 точки на националната олимпиада по БЕЛ

07 Юли 2020 | 12:08
0 коментара
Култура

Стоян Добрев от IV-то ОУ „Св.св.Козма и Дамян” е един от тримата ученици с пълен брой-100 точки на националната олимпиада по Български език и литература!

На националната олимпиада по Химия и опазване на околната среда, Стоян се нарежда на 5-то място, с общ брой точки 86.50.

Йоана Калоянова от ПГ „Яне Сандански” пък е класирана на трето място на националния кръг на олимпиадата по испански език, с 92 точки, само на 3 точки от победителя!

Достойно се представиха и учениците Радостина Божикова от ЗПГ "Кл. Арк.Тимирязев"- на националния кръг на олимпиадата по Гражданско образование и Илияна Петрова от II ОУ "Христо Смирненски" - на националната олимпиада по Химия и опазване на околната среда.

Отлично е и представянето на Георги Здравчев, ученик от I ОУ "Св. Климент Охридски" на матурата по математика след 7 клас, на която има максимален брой точки - 100. Георги е и носител на два сребърни медала на математическите състезания "Математика без граници" и "Черноризец Храбър".

Поздравления за всички ученици, техните учители и родители, представили достойно община Сандански в националните надпревари!

Добавете Вашия коментар

TOP