Елхата в Сандански грейва на 5 декември

01 Декември 2022 | 17:42
0 коментара
Култура
Елхата в Сандански грейва на 5 декември

Коледа е на прага ни! Звънкащ смях, много щастие и топлина ни носи тя.

Коледно-новогодишната програма на община Сандански е наситена с прояви и изненади, като специално място е отделено за децата.

Първото събитие, което отваря пътя на Коледните празници е „Запалването“ на празничната украса и елха на 5 декември.

На 8 – ми декември санданчани и гости ще имат възможност да се насладят на любимия Орлин Горанов, който ще изнесе концерт в Дома на културата.

Празничната програма за месец декември продължава с концерта „Коледно тайнство“ на Танцов състав „Празник“, който ще се проведе на 10 декември в Дома на културата. На следващия ден, 11 декември започва Турнир по художествена гимнастика „Коледни ангели“ и традиционният вече Коледен благотворителен бал на Сдружение на хотелиерите, ресторантьорите и туроператорите в град Сандански.

Страхотните и талантливи танцьори на ТФ „Хоуп“ ще ни изненадат с Коледен спектакъл „Сънят на Йони“ на 18 декември, а на следващия ден – 19 декември ЗПГ „Климент Тимирязев“ ще проведат церемонията си „Ученик на годината“.

Връчването на отличията на заслужили спортисти и церемонията „Спортист на годината“ ще се проведе на 20 декември в Спортната зала, а на следващия ден, 21 декември НЧ „Отец Паисий – 1919“ ще поздравят всички жители и гости със своя концерт – спектатъл „Ой, Коледо“!

На 22 декември прекрасните деца от ВГ „Звънче“ ще ни зарадват с Коледния си концерт „Къде изчезна музиката“.

На Коледа, 25 декември /неделя/, от 11:00 ч. на пл. „България“ заедно ще посрещнем Дядо Коледа,  който е приготвил изненади за най-послушните деца. Продължаваме с празничните прояви на 27 декември, когато ще се насладим на Кулинарно шоу с Ути Бъчваров, винено изложение и празнична програма.

Завършваме месец декември с новогодишната нощ, когато в 23:30 ч. ще поставим началото на празничен концерт със специалното участие на Невена Цонева, Румяна Попова и огнено шоу „Фаертър“.

ОЧАКВАМЕ ВИ, МАЛКИ И ГОЛЕМИ!

Добавете Вашия коментар

TOP