Екшън в Сандански! Тийнейджър повали мъж с ритници в главата

10 Август 2022 | 10:34
1 коментара
Криминално
Екшън в Сандански! Тийнейджър повали мъж с ритници в главата

Зрелищен побой е извършен в Сандански. 15-годишен тийнейджър повали на земята 21-годишен мъж. Младежът се възползвал от факта, че жертвата е бил в нетрезво състояние и не успял да се защити. Случката се разиграла на 2 август.

„По никакъв начин непровокиран от пострадалия 15-годишният казва да негов приятел „Искам да снимаш как ще го пребия тоя“. След което се засилва от разстояние 5-6 метра и със скок във въздуха удря с крак главата на пострадалия и той пада на земята. Това не спира извършителя, нанася му още два удара с крака и един с ръка. В този момент се намесват други хора и ги разтървават. Въпреки че на мястото се явява полицейски патрул, извършителят още един път удря пострадалия, пак ги разтървават близки хора“, обясни на брифинг районният прокурор на Благоевград Борислав Ковачки.

Той поясни, че към този момент причината за проявената агресия не е ясна. Няма данни нападателят да е употребил алкохол или наркотични вещества. Младежът е регистриран за още една подобна проява преди повече от година, уточни прокурор Ковачки.

За това деяние се предвижда наказание „лишаване от свобода от 1 до 5 години, но предвид факта, че извършителят е непълнолетен то може да се редуцира и до 2 години затвор.

„Той може да отиде зад решетките, но само теоретично. На практика – не”, уточни Ковачки.

В момента с агресора работят педагози от Детска педагогическа стая.

Добавени коментари

айде пак публикува:
10 Август 2022 | 10:40
И тоя е от братчедите. Преди 1 седмица двама негови връстници отнесоха главата на възрастен човек. Какво по-явно свидетелство, че на циганите не им пука и не се плащат от нищо и от никой. Ама правете си мирни протестчета. Никой няма да се трогне.

Добавете Вашия коментар

TOP