ДЮФА "Пиринска китка " гр.Благоевград стопли сърцата на жителите от с.Зелен дол с коледен концерт!

20 Декември 2022 | 08:45
0 коментара
Култура
ДЮФА Пиринска китка  гр.Благоевград стопли сърцата на жителите от с.Зелен дол с коледен концерт!
ДЮФА "Пиринска китка " гр.Благоевград стопли сърцата на жителите от с.Зелен дол  с коледен концерт!
 
Концертът се организира в навечерието на светлия християнски празник Рождество Христово за първа година от  НЧ "Съзнание 1944г" с.Зелен дол ,Център за Личностно  и Творческо Развитие на Деца  гр.Благоевград ,Детско юношески  фолклорен ансамбъл   "Пиринска китка "с ръководители Димана и Боян Боянови  , Рилка Георгиева , както и с подкрепата на Община Благоевград!  
С много темперамент бяха представени изпълненията на най -малките от школата по пеене !  Подготвеният с голямо желание и много вълнения сценарий на концертната програма включваше още индивидуални и групови изпълнения на децата !Радост и настроение  донесе  посещението на Дядо Коледа и Снежанка, които раздадоха подаръци на всички деца  в залата .
Да подкрепят младите изпълнители в първите им стъпки в света на музикалното и сценичното изкуство бяха дошли родители, преподаватели, културни дейци и др.
Секретаря на НЧ"СЪЗНАНИЕ-1944Г " отправи пожелание към всички:
  Пожелавам на вас и семействата ви здраве и успехи! Нека мечтите и желанията на всеки от вас се превърнат в реалност! Нека дните ни да са спокойни, сърцата ни да са щедри, любимите ни хора да се радват на обичта ни, а сполуката бъде наш постоянен спътник!   
           Благословена Коледа!

Добавете Вашия коментар

TOP