Букмейкъри надушиха гнило между Славия и ЦСКА-София

20 Юли 2016 | 11:44
0 коментара
Спорт
Букмейкъри надушиха гнило между Славия и ЦСКА-София

Само седмица преди подновяване на новия сезон в Първа професионална лига букмейкърите вече действат. Проверка установи, че част от заложните къщи са извадили още отсега двубоя от първия кръг между ЦСКА-София и Славия. Една от възможните причини е силно изразената близост напоследък между президента на "белите" Венцеслав Стефанов и "червените" на Гриша Ганчев. Двубоят е в петък, 29 юли, от 21:15 на Националния стадион "Васил Левски".

В последната повече от половин година Венци Стефанов стана пръв застъпник за вкарването на ЦСКА-София в "А" група, а преди това не спираше да повтаря, че всеки трябва да си плати дълговете. Всъщност, много пъти в последните години Стефанов е бил и от едната, и от другата страна. Един от най-пресните примери е с Ивайло Петев. Стефанов не спря да го плюе и да го нарича с всевъзможни епитети, а след това го прегръщаше и гледаше мачове с него.

Преди години Венци беше пръв противник на БФС при същото ръководство, но малко след като бе вкаран отново в Изпълкома спря да критикува.

БЛИЦ СПОРТ

Добавете Вашия коментар

TOP