Брутално насилие! 38-годишен мъж е премазан с микробус, бит с метални тръби и намушкан в гърба

27 Юли 2020 | 09:04
0 коментара
Криминално

38-годишен мъж, боксьор от Ямбол, е жестоко нападнат преди дни от няколко души. Той е бил премазан с микробус, бит с метални тръби и накрая намушкан в гърба. Нападателите са от ромска фамилия, с която мъжът от години е в конфликт, информират в предаването "Здравей, България" по NOVA.

Днес ямболският районен съд ще гледа мярката за неотклонение на четирима от задържаните нападатели.

Пострадалият към този момент е стабилизиран, но е с опасност за живота в болницата в Стара Загора.

Какво се е случило:

Малко след 23 ч. преди 3 дни 38-годишният Румен Жечев се прибира към дома си с автомобил. С него е съпругата му и трите им деца. Всички те стават свидетели на бруталните сцени. Всичко започва, когато колата им изненадващо е блъсната от микробус. Румен спира и излиза от автомобила. Вижда, че в микробуса са хората, с които от три години е в междуличностен конфликт.

"Слиза от колата, когато го блъскат, той се притеснява за децата. През това време докато звъни на полицията, той слиза и казва "чакайте", а те се заключват в буса и от горната улица идва друг бус, сгазват го, минават с двете гуми върху него. И тогава слизат, никой е нямало с голи ръце... те са искали да го убият", разказва Мануел Жечев - син на пострадалия мъж. 

Близките на задържаните за бруталното нападение обаче имат своя версия. Разказват, че от три години живеели в страх от боксьора, че той бил агресивен към тях още на началото на конфликта с кучето на големия му син. 

"От три години и половина психическият тормоз е по-голям от физическия", разказва Бекир Алиев. 

Добавете Вашия коментар

TOP