Звездите готвят интересни неща за всички зодии! Вижте какви са те...

21 Април 2018 | 12:45
0 коментара
Любопитно

Ако се чудите какво ви готвят звездите днес, то прегледайте следващите редове:

Овен 21 март – 20 април

Ще се събудите с някакво особено предчувствие, намекващо за истинското ви предназначeние, за промяна в личната ви мисия и цел. Не противопоставяйте семейните на професионалните дела. Вървете в коловоза на приятелските и роднинските връзки и бъдете полезни на близките си. Работата да почака. Очаквайте обаждане, което ще ви натовари и ангажира с претенциозно гостуване. Не правете излишни коментари и не позволявайте да ви провокират. Пожеланото до утре на обед ще се сбъдне, дано знаете какво искате и от кого.

Телец 21 април – 20 май

Още от сутринта в главата ви се оформя желание да приключите нещо и да освободите терена за новото, което очаквате. Днес всеки тръгва с желание за промяна, а това ще доведе до остри сблъсъци на интереси, мнения и позиции. Колкото по-малко приказвате, толкова по-добре. В този ден е важно да се свърши определената работа и да се постигне напредък в дадена посока и етап от личното ви развитие. Не си подреждайте бюрото, не изхвърляйте квитанции и бележки, ще ви потрябват. Една лъжа, казана днес, ще стане истина.   Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

Близнаци 21 май – 21 юни

Сутринта осъществете контакти с близки в чужбина. Към обед навлизаме в деня на петела. Не яжте яйца, внимавайте в приказките, за да не застрашите свои и чужди интереси. Проверявайте всяка получена информация и сами не разпространявайте лъжи. Не си позволявайте провокационен подход и агресивни реплики към околните. Не се знае кой какво е насъбрал и дали думите ви няма да са искрата, запалваща опасни огньове. Контролирайте страстите и апетита. Може да се очакват успехи там, където се играе честно и по правилата.

Рак 22 юни – 21 юли

Луната е във вашия знак. Доминира желанието за промяна, за уреждане на семейни отношения, за подкрепа в делата на близките и децата. Бъдете максимално дипломатични и тактични, за да не навредите в желанието си да помогнете. Днес една реплика може да ви разведе и скара с любимите хора. Не отсъствайте от дома, поемете си отговорностите. Нека работата да почака, ако някой близък има нужда от вас. Очаквайте натиск от две страни. Дано всичко това не премине в кръстосан огън от разправии, забележки и критики.

Лъв 22 юли – 22 август

Ще загубят тези, които приказват много, които се стремят да са център на внимание и не подбират думите в желанието си да доминират. Бъдете дипломатични и не провокирайте темите, които биха засегнали близките и тези, с които общувате. Точно днес не играйте ролята на арбитър в отношенията между двама, за да не пострадате и да не сътворите гаф. До утре на обед започвайте само такива дела, които бързо ще се приключат. Дълготрайните проекти отложете за началото на деловата седмица. Помолете се за нещо важно.  

Дева 23 август – 22 септември

Днес е опасно да се лъже. Изказаното на глас ще се материализира и ще стане истина, от която няма да можете да избягате. Не разкривайте свои и чужди тайни и не влизайте в конфликти. Пожелайте на себе си и близките здраве и късмет, другото ще се подреди. Ако до обед ви се обадят с предложение от чужбина не се отказвайте. Направете резервации и организирайте семейната почивка. Не вадете зъб. Денят е благоприятен за лечения и хирургически процедури в областта на ставите и костната система. Започнатото сутринта до вечерта да се приключи.

Везни 23 септември – 22 октомври

Тенденцията е към разправии и взаимни обвинения. Помолете се за мир и любов у дома. Не пренебрегвайте семейните задължения. Не започвайте нови професионални и бизнес проекти. Всичко, направено с голяма амбиция днес и утре, няма да тръгне по правилата и ще ви създаде само главоболия. Погрижете се за семейството, зарадвайте с нещо мечтано партньорите и децата. Туширайте в зародиш конфликтите. Не канете гости и не гостувайте на хора, които винаги ви напрягат и ви вкарват в капани. Внимавайте с пожеланията.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ще получите лично удовлетворение и поне едно ваше желание ще се сбъдне. Внимавайте и след всяко пожелание се помолете да няма засегнати от действията ви и само доброто да се сбъдне. Ще почувствате прилив на сили, ще свършите много добра робота и ще привлечете за съдействие подходящите хора. Всеки, на когото помогнете по някакъв начин, ще стане ваш благодетел в бъдеще. Не мислете за ползите, те ще дойдат след добре свършената работа, след подкрепата и любовта, която ще дарите. Сънищата са пророчески.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Нека мислите ви в този ден да са светли и пожеланията да са за общото ни добро. С пълна сила действа вербалната магия. Каквото си пожелаем, ще важи за дълъг период напред във времето. Следете знаците на съдбата. Нищо да не се изхвърля. Пазете си документацията. Не е време за голямо почистване и подреждане. Изхвърленото днес още утре ще ви потрябва. Вечерта не замръквайте на непознати места и ограничете контактите с хора на риска. Не започвайте отговорна работа и нови начинания.

Козирог 22 декември – 20 януари

Не планирайте отговорна работа, както и старт на нови бизнес инициативи. Всичко, започнато с големи надежди за печалба и просперитет, ще завие в неблагоприятна посока. Помолете се за здраве и благополучие на семейството. Не е ден за работа на чуждо. Излезте сред природата, изпълнете каквото сте обещали на децата и партньора. Бъдете търпеливи и контролирайте емоциите. Денят материализира случайно казаните думи и лъжите. Давайте си сметка за всичко, което си пожелавате или изричате. Не навреждайте с думи и дела.

Водолей 21 януари – 19 февруари

До обед очаквайте предложения и покани. Ще дочакате и приятни гости. Ще се изпълнят пожеланията, които до утре на обед изкажете на глас. Денят се свързва с магията на словото. Лесно ще убедите някой да ви съдейства, друг да остане с вас, а трети да си тръгне, без да създава драми и проблеми. Дано си давате сметка, че каквото се получи и уреди днес, после не може да се откаже или да се върне назад. Пътувайте, улеснете близки и приятели в избора им и ще получите съдействие за личните си амбиции, проекти и проблеми.

Риби 20 февруари – 20 март

Ако днес се помолите и наистина вярвате в силата на изцелението, ще оздравете, ще уредите до дни тежък личен проблем, ще получите някаква особена сила, която ще ви помогне да излезете от зациклен период. Случващото се в момента ще позволи да направите крачка във вярната посока. Нищо да не се прави с голяма амбиция и само в името на парите и печалбите. Вярвайте, обичайте и направете жестовете, които близките ви очакват от вас. Ще има успех там, където нещата са поставени на справедлива основа и лъжата е избегната.

ЧРД Личната ви година е деветка. Ориентирайте се към инвентаризация и приключване, към завършване на цикъл на усилна работа и учене. Тази година ще ви помогне да оберете реколтата на старанието си в миналото. Ще се получава по заслуги. Помъдрявате и остарявате. Дипломирайте се, чакайте повишение.

Родените днес ще държат на семейството, ще поставят на първо място добруването на рода и няма да позволяват работата да ги откъсва от личните им отговорности. Няма да им липсват пари и протекции. Това са децата, които ще ви гледат на старини. Заченатите днес ще имат заложена лечителска, просветителска и духовна програма. Ще се грижат за природата и за общото добруване на всички по Земята.

Добавете Вашия коментар

TOP