Звезди от Югозапада лекуват болести с пророчески дарби и ясновидски сънища

18 Декември 2018 | 17:42
0 коментара
Любопитно

Популярни фолкаджийки от Югозапада освен в сферата, в която изявяват своя талант имат и по-специални дарби, за които ние дори не подозираме,

Една от тях е дупнишката мадона Сашка Васева, която има лечебна дарба. Тя лекува успешно синузит чрез специални свещи и восък тя отстранява неприятното заболяване, което мъчи много хора.

Фолклорната певица Йорданка Варжийска  също смята, че лекува с музиката си.

„Преди време една лечителка и екстрасенс ми каза, че с моя песен е успяла да излекува момиче от белодробна емболия. Аз не мога да го кажа, но тя го твърди. Получила е някаква енергия от песента, която във важен момент са пуснали по радиото. Това може наистина само да ме радва“, споделя певицата.

Народната певица Поли Паскова също лекува с музиката си. Самата тя не е ходила на лекар и не е пила аналгин от 17 години.

„Гласът е енергия, която може да лекува, ако ти си негов най-добър посланик. В един момент в моя живот се случи така, че започнах да виждам, да констатирам появата на едни същества които са били там и преди това… още когато съм започнала да пея“, разказва Поли, писа „Шоу“.

„Имаше снимки, в които главата ми е очертана, като ореол… Имам снимки, на които ми слагат крила на ангел. Има и снимки, на които над главата ми е застанала Богородица или бял гълъб… И всичко това в един момент започнах да го разчитам като своеобразни знаци. Реших да се консултирам. Отидох при хора, които имат контакти, извън нашето измерение. Всички бяха единодушни, че тези същества ги предизвиква моят глас! А когато много силно се помоля, дори времето реагира. Например случвало ми се е при 95% дъжд, след молитва, капка да не капне! Или когато се помоля при жега – излиза вятър, който помага хората да могат да изтанцуват хорото при концерт“.

Добавете Вашия коментар

TOP