Звезди блестят на ScaptoCup в Благоевград! Бизнесменът Борислав Сивиков даде 2 500 лв за тениска на Стоичков

23 Декември 2018 | 07:45
0 коментара
Спорт

Фланелка на Христо Стоичков беше продадена на търг за благородна кауза. По време на благотворителния турнир ScaptoCup 2018, който се провежда в Благоевград, тениската, разписана и дарена от Камата, бе купена след оспорвано наддаване от един от деятелите на мероприятието Борислав Сивиков. Средствата от турнира отиват за родилното отделение към болницата в югозападния град.
Фланелка на Христо Стоичков беше продадена на търг за благородна кауза. По време на благотворителния турнир ScaptoCup 2018, който се провежда в Благоевград, тениската, разписана и дарена от Камата, бе купена след оспорвано наддаване от един от деятелите на мероприятието Борислав Сивиков. Средствата от турнира отиват за родилното отделение към болницата в югозападния град. Очаква се в рамките на турнира да бъдат разиграни и фланелки на Кирил Десподов и Радослав Цонев.

Сред основните дарители е и шампионът Лудогорец. „Орлите“ с капитан Радослав Здравков се включиха в демонстративен мач срещу звезди на ScaptoCup. В сборния отбор на домакините блеснаха звездата на ЦСКА-София Кристиян Малинов, Иван Цветков, както и играчите на Пирин Владислав Златинов, Юлиян Попев и Антон Костадинов. А Златинов показа страхотна форма, вкарвайки четири гола за победата с 7:5. В другите отбори пък блестят Александър Дюлгеров , Венцислав Бенгюзов и Станислав Бачев.

ScaptoCup 2018 продължава и в неделя като се очаква на терена да се появи и нападателят на Левски Станислав Костов. Входът е свободен.Пирин спорт

Добавете Вашия коментар

TOP