Звездата на Спортист Падеш Кирил Грозданов замина на лагер със Септември (Симитли) в Турция

16 Януари 2021 | 08:42
0 коментара
Спорт

Звездата на отбора Кирил Грозданов е пред трансфер във Втора Лига. Добрите игри на бившия играч на Пирин и юношески национал, забеляза ФК Септември (Симитли) и бе поканен на проби. Двасет и три годишния футболист замина на лагер в Анталия, Турция от където даде интервю за официалната страница на ФК Спортист .

С.П : Здравей, Кирчо. За много години!

К. Г: Здравейте и за много години на всички. Нека бъдат здрави, щастливи и по-упорити през 2021г.

С.П: Как се озова в Падеш и лесно ли взе решение да дойдеш при нас?

К. Г: Съвсем случайна среща с ръководство ( което тогава не познавах лично) и капитана на отбора Благовест Стоицов, доведе до трансфера ми като свободен агент в отбора на Падеш. Решение взех лесно, тъй като останах с много добро първо впечатление за описаната обстановката в отбора, която после се потвърди.

С. П: С какви очаквания дойде и с какви впечатления си тръгваш?

К. Г:Независимо с какво се захващам, нямам големи очаквания, но давам всичко от себе си, за да не остана разочарован. Да бъда искрен се чувствам натъжен от факта, че напускам сплотен колектив с много интелигентни хора, но така е устроен светът. Човек трябва да преследва своя път, но приятелите остават.

С. П: Как видя Пиринската Бундеслига?

К. Г: Играе се твърд футбол. Терените са в прилично състояние.

С. П: На подготвителен лагер в Анталия си, ще срещнеш съперници от най-висок ранг, като Локо Москва 2 и други елитни отбори. Какво е чуството от най-ниското ниво до професионалния футбол?

К. Г:Чувството е колкото различно, толкова и еднакво. Най-важното е да изпитваш удоволствие във всеки един момент и да си отдаден на играта.

С. П: Накрая, пожелай нещо на играчи и публика на ФК Спортист Падеш.

К. Г: Последните месеци бяха наистина тежки поради създалата се обстановка с Ковид19. На първо място нека всички те и близките им да бъдат живи и здрави. Твърдо вярвам, че заедно и умно може да преодолеем тази “криза”. Надявам се в най-скоро време стадионите да отворят врати за посетители. Привържениците са най-ценното нещо. На играчите - да продължават със силното си представяне както до момента и всичко което пожелаят да бъде тяхно. Нека от другия сезон да ни радват и в А окръжна група.

С. П: Благодаря и успех, Кирчо.

К. Г: Аз благодаря. Шанса да играя отново професионален футбол е и благодарение на вас.

Добавете Вашия коментар

TOP