Зверско убийство в Ботевград тази нощ! Шефът на ГДНП и прокурор с изявление дали Владимир Пелов е разстрелян

06 Юни 2018 | 06:18
2 коментара
Криминално

Директорът на Главна дирекция “Национална полиция” Христо Терзийски и ръководителят на Софийска окръжна прокуратура Наталия Николова присъстват на огледа на местопроизшествието в центъра на Ботевград.

След ожесточена престрелка тази нощ там един мъж бе убит, а друг ранен. Те направиха изявление пред медиите..

"В 23 часа получихме сигнал за възникнала стрелба в центъра на Ботевград. незабавно е реагирано с полицейски патрули и е установено едно лице, което е починало на място, другото лице е транспортирано с лични автомобили до "Пирогов"", съобщава Христо Терзийски. 

На въпрос дали на този етап може да се установи дали действително убитият е Владимир Пелов, Наталия Николова отговори: "На този етап се извършва оглед в присъствието на съдебен екип от София, изясняваме самоличността, във вещите на трупа не са намерени документи за самоличност, на този етап не може да се установи дали това е той или не." Както се уточнява, на местопроизшествието са намерени оръжия, предполага се, че стрелбата е възникнала между Пелов и Марио Панчев, който е откаран в "Пирогов".

В момента лекарите му извършват операция. "Многократно криминално проявен, тепърва ще се изяснява какво се е случило", коментира още Христо Терзийски.
източник:БЛИЦ

Добавени коментари

Думи публикува:
06 Юни 2018 | 09:04
Застрелян е! Това даже е хуманно, почти мигновено умиране."Зверско" е ако са го клали, душили, изтезавали, разчленили и т.н....
Интересно публикува:
06 Юни 2018 | 07:25
"...там един мъж бе убит,а друг ранен.Те направиха изявление пред медиите."!!! Пред кои медии бе,хора? Може би пред медиите на Св.Петър или на дядо Господ?! Като сте започнали да пишете поне уточнявайте до край,моля.Боже,Боже,Боже...какви журналисти си имаме!

Добавете Вашия коментар

TOP