Зрелищна катастрофа на пътя за Банско! “Тойота” се преобърна в канавка, жена в болница

28 Март 2018 | 12:16
2 коментара
Криминално

68-годишна жена от село Брезница пострада при тежка катастрофа на пътя Гоце Делчев – Банско в близост до разклона за село Буково. Тя е пътувала в лек автомобил “Тойота Авенсис”, управляван от 53-годишен мъж от Брезница.

Инцидентът е станал вчера малко преди 19 часа. Водачът на возилото е шофирал с несъобразена с пътните условия скорост и загубил управление над него. Вследствие на това то се удря в крайпътна мантинела, излиза от пътното платно и се забива в отводнителна канавка.

Пострадалата жена е прегледана в МБАЛ “Иван Скендеров” в Гоце Делчев и е освободена за домашно лечение.

Добавени коментари

Гоце Делчев публикува:
02 Април 2018 | 11:38
А Вие,г-жо,или г-не,защо сте си забравили възпитанието някъде из между първите Ви,7 годинки ? И защо злобата Ви,е толкова ядна? И като не Ви,харесва във Банско не ходете!! Но поне се погрижете за скъпият си град Гоце Делчев,да е по-добър от Банско и да не злобеете и злословите селяндури гнусни помашки!!!
гоцето публикува:
28 Март 2018 | 13:38
еййй тъпи пострумски продажни така наречени журналисти...,,,Зрелищна катастрофа на пътя за Банско! “Тойота” се преобърна в канавка, жена в болница,,,...е село Буково е на има няма 5 км от Гоце Делчев..по правилното е да се пише ,че катастрофата е станала край Гоце Делчев а не край това мръсно,кално,прашно,долно селце банцко..вие ,ако не пишете един ден за това село сигурно ще ви уволнят от работа....

Добавете Вашия коментар

TOP