ЗОВ ЗА ПОМОЩ! Да помогнем на Марина от Кресна да живее

01 Октомври 2020 | 13:47
0 коментара
Общество

36 - годишната Марина Стойкова от Кресна има нужда от животоспасяваща трансплантация за да живее. Това алалмира в соиаланата мрежа кметът на града Николай Георгиев.

Младата жена страда от остра бъбречна недостатъчност и редица свързани и съпътстващи заболявания. По този повод градоначалникът Георгиев апелира всеки, който може да и помогне.

ЗОВ ЗА ПОМОЩ ! ДА ДАДЕМ ШАНС НА МАРИНА ДА ЖИВЕЕ !

Скъпи съграждани, Приятели в социалната мрежа,
Нашата малка общност вече години демонстрира завидно единство, съпричастност и сплотеност по обществено значими теми и отстоява интереса на всеки от своите членове !

Със свито сърце ви съобщавам, че днес на карта е поставено най-ценното човешко благо - животът за нашата съгражданка Марина Стойкова (36 г.), която страда от остра бъбречна недостатъчност и редица свързани и съпътстващи заболявания, които ИЗИСКВАТ НЕЗАБАВНА ТРАНСПЛАНТАЦИЯ, за да получи шанс за живот !
ВСЯКА СЕКУНДА Е ВАЖНА !

Лекарите в истанбулска клиника вече са изразили готовност да извършат животоспасяващата процедура, но трябва да бъдат заплатени 20 000 Евро, с които семейството не разполага. В цената са включени трансплантационната процедура от жив донор (майка й), 7 дневен престой на пациента и 2-3 дневен престой на донора. В цената НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ допълнителни разходи, които могат да възникнат при усложнения или необходимост от извършване на допълнителни дейности.

Разплащателната сметка за дарения на Марина е:

Първа Инвестиционна Банка IBAN BG93FINV91501317466517 BIC FINVBGSF

Като кмет, който ежедневно се бори и отстоява правата ви и като човек, който познава силата на човешката болка се обръщам към всеки от вас и ви моля да проявим състрадание и нужната щедрост, за да запазим живота на Марина и заедно с нея още дълги години да се радваме на усмивката й.

Моля и всички приятели и познати в социалната мрежа да откликнат на този призив и според възможностите си да не останат безучастни към нашия зов за помощ !

Николай Георгиев

Добавете Вашия коментар

TOP