Знамето на световното по ски за младежи пристигна в Банско

02 Април 2020 | 10:47
1 коментара
Спорт

Знамето - официален символ на световното първенство по ски алпийски дисциплини за младежи, което ще се проведе през март 2021 година в Банско, вече е в пиринския курорт.

То бе донесено лично от директора на състезанието и Световната купа Виктор Гичев. Флагът му бе предаден в Нарвик (Норвегия), който беше домакин на последния Световен шампионат по алпийски ски за младежи, но заради пандемията от коронавирус състезанията бяха прекратени.

Гичев, който в Нарвик бе технически делегат на ФИС, получи знамето от Ерик Планер, изпълнителен директор на световното младежко първенство в Норвегия.

"Всички са много оптимистично настроени за предстоящото първенство в Банско", коментира Гичев.
"Това, че непосредствено преди шампионата за младежите в Банско, има и Световна купа за мъже, е голям плюс за организацията и бе отчетено много позитивно от всички отбори, участвали в Нарвик", допълни той.

Световно младежко първенство по ски-алпийски дисциплини за първи път ще бъде организирано в България.

Добавени коментари

Препоръка публикува:
02 Април 2020 | 11:11
Веднага да се изпере в гореща вода и да се изглади с ютия на най-висок градус-поне на 3! Защото това е плат,който може да задържи вирусът до догодина.А след тези процедури да се занесе на генерала за тестване.Ама ВЕДНАГА,моля ви! Иначе догодина пак карантина.

Добавете Вашия коментар

TOP