Змия прави "компания" на бившия шеф на болницата в Благоевград д-р Владимир Пандев на път за дома

14 Май 2018 | 13:54
1 коментара
Любопитно

Змия изскочи пред бившият шеф на болницата в Благоевград д-р Владимир Пандев докато пътува с такси към дома си.

Това сподели пред БНТ самия той и разказа още, че в подобна ситуация попада за първи път.

По думите му, той се качил в таксиметров автомобил от ул. Васил Левски в центъра на Благоевград и само няколко минути по-късно попаднал в абсурдната ситуация.

„Потеглих с такси към дома си, когато шофьорът на автомобила забелязва, че от предното табло се подава малка змия.Повдигна лекичко капака на таблото и аз успях да видя, че наистина вътре има змийче. Тактиката ни беше да го защипем с таблото, да го неутрализираме по някакъв начин. Но в тия опити то взе че му падна в краката, след което човека изхвърча навънка”, уточни д-р Владимир Пандев..

Докторът обаче запазил самообладание и дори прибрал в бутилка от минерална вода малкото влечуго.

„Ако попаднем в подобна ситуация и ни ухапе змия не бива да прибягваме до самолечение, а да потърсим бързо медицинска помощ”, съветва лекарят.

От Регионалната инспекция по околна среда и водите в Благоевград казаха, че е нормално в този период от годината влечугите да се срещат дори и в градска среда и успокоиха ,че не са опасни за хората.

От Община Благоевград заявиха ,че вече са извършили пръскане на тревните площи срещу кърлежи и влечуги. Ако се наложи, имат готовност отново да третират с препарати не само парковете и градинките, но и улиците.

Добавени коментари

бубка готинката публикува:
14 Май 2018 | 14:25
жалка историяяяяяяяяяяяяяяя..за вас пиринско... грехота и срам... сещате ли се защо? акъл трябва,10 дена минаха, вие са се сетихте

Добавете Вашия коментар

TOP