Зловещи разкрития за водача на листата на БСП в 1-МИР! Очевидец: Малкият Тома Томов идваше да гледа как при баща му убиват затворници!

24 Февруари 2017 | 08:49
13 коментара
Общество

Преди няколко дни 7DniBansko.bg обяви кандидат-депутатът на БСП Тома Томов за мъртъв като такъв. Няма как да имаш живи надежди за Парламента, когато си син на ужасяващ шеф на фабриката за смърт в Белене.

След публикацията ни, даже Висшият партиен съвет се зае с нас, а някакъв бивш солташак на олигарха Манджуков в „Дума“ реши да излезе с видеообръщение.

За такива като него и останалите защитници на лидера на червената листа в Пиринско, публикуваме един истрически разказ. Разказ на човек преживял зверствата в Белене, човек, видял как невръстния Тома гледа какви ги върши баща му.

Четете и мислете!

На 19 години Георги Константинов – анархокомунист, попада в преизподнята на комунистическото следствие и оттам в концлагера Белене. Заради „нечуваното престъпление” – гътнал бюста на „бащицата” Сталин в градинката, където днес е срамният за нацията ни паметник на Червената армия.

Ето какво си спомня Георги Константинов:„Към обяд се чу, че на обекта към шпицкомандата се е присъединил и началникът на плевенската ДС [генерал Аргиров]. Отново строиха всички ни. Бяха извадили и карцираните, които се олюляваха от изтощение. Генерал Аргиров беше облечен с яке и голф. Приличаше на хипопотам… Той почти изрева:

– Не искате да строите карцери? Тогава се пригответе да изкопаете гробовете си…

И започна да задава един и същ въпрос, сочейки с пръста си случайно попаднали в полезрението му затворници:

– Ти искаш ли да строиш карцери, бе?

Повечето запитани отговаряха утвърдително. Само петима казаха: „Не!”

На всеки от тях Аргиров казваше:

– Излез от строя, мръсна гад, и застани тук, с лице към бригадите… Водете ги в карцера! Следобед ще решим съдбата на гадовете…

След това свитата тръгна към административната постройка, където ги очакваше „малък банкет, организиран в чест на другаря генерал” и останалите височайши гости на „Трудово-Възпитателното Общежитие”.

Петимата бяха отведени в подземията на складовете при Йоцов, а нас ни разпуснаха. Откъм импровизираните карцери се чуваха викове. Беше гласът на Йоцов, когото, изглежда, джандарите биеха.

В същия момент в тоя кръг на ада през портала влезе някакво дете в къси панталонки. Придружаваше го началникът на обекта, вече старши-лейтенант Йонко.  Детето и палачът прекосиха двора и се насочиха към подземието, откъдето идваха заглъхващите викове на Васил Йоцов.

Със Серафимов бяхме на повече от десетина метра от дупката, в която ритаха беззащитната жертва, когато край нас минаха старши-лейтенантът и детето с късите панталонки, упътени към отворите-отдушници, от които се разнасяха стенанията на нещастния приятел.

Някой каза, че това дете е синчето на полковник Томов. Йонко му показваше „как се калява стоманата” и как е нужно да се постъпва с врага на „народната власт”. То приближи до амбразурата на склада, опитвайки се да надзърне в полумрака на подземието. В този момент Йоцов извика: „Убийци!” А копелето му недно… се смееше. Очевидно, след обилния обяд, приготвен от робите на баща му, то изпитваше нужда да се… забавлява.

Тук разказът продължава един от разследващите топ-журналисти на прехода Георги Ифандиев:

Един ден това ще стане най-добрият копой сред българските журналисти и кореспондент сред шпионите – Тома Томов. След „демократичната” подмяна на част от персонала в бардака то ще продължи да оглупява „медийно” лековерната си публика със „спомени” за бащата, чиято кариера „пострадала” от „хуманното” му отношение към „питомците” в затвора на острова.

Съдбата ме срещна случайно с него в „правителствената болница”, край леглото на агонизиращия и бълнуващ от наркотиците д-р Петър Дертлиев – той боледуваше от рак. Бяхме дошли с Ценко Барев да се сбогуваме с умиращия приятел, когато Томов-„жуниор” влезе в болничната стая. Той беше изпратен от колегите си да преслуша стария социалдемократ – вече в клинична смърт – като го залъгваше, че ще прави филм за героичния му живот. Използвайки човешката суета, Томов-младши искаше да изтръгне и запечата с магнетофона последната блага дума на Дертлиев за палачите му от БКП-БСП.

След като разбра кои сме и че можем да развалим „сценария”, той побърза да се изниже от раковия корпус. В очите му се четеше омраза и страх. Страхът от все още живите свидетели, които любящият папа не бе успял да оземли на „Шести обект”. Така затворниците наричаха незнайното гробище на острова, за чийто гробарски ритуал Томов-баща беше изложил писмено предложенията си до небезизвестния Мирчо Спасов…

Очевидно, духовното сродство между детето и бащата бе пълно. Иначе физическата им разлика беше колосална. То навярно беше дело на някой комшия, докато Томов-старши е подривал и подготвял гибелта на капитализма.

източник:7DniBansko.bg

Добавени коментари

До Венета Тенева публикува:
26 Февруари 2017 | 12:19
Добре, че хората са разумни, госпожо Тенева, и не се поддават на манипулациите Ви. Не се опитвайте да ни промивате мозъците, каквато е обичайната практика в разпадащата се партия ГЕРБ. Ние сами можем да преценим кой колко струва. Да не говорим за Вашия лидер. Там нещата са неспасяеми.
Венета Тенева публикува:
25 Февруари 2017 | 12:31
Аз и не искам да ги коментирам тези корифеи аз давам информация на хората да се запознаят какво следва след като такива корифеи доидат на власт.
До Венета Тенева публикува:
25 Февруари 2017 | 10:22
От такива корифей в професията си, като Тома Томов, Вие госпожо Тенева, може само да се учите. Недоразумение като Вас, госпожо Тенева, псевдо журналист като Вас, госпожо Тенева, не може да коментирате светило като Тома Томов. Но и Вие сте като партията на изчезване ГЕРБ, липса на всякакво възпитание, уважение и морал.
Венета Тенева публикува:
25 Февруари 2017 | 05:33
Не аз ви петня пред света а такива като Корнелия Нинова вашият лидер на БКП ви петни като налага такива хора за кандидат депутати.
банскалия публикува:
24 Февруари 2017 | 22:16
Венета Тенева спри да злоупотребяваш с името Банско! Ние истинските банскалий въобще не споделяме нито идеите нито методите на партията, която обслужваш.Преименувай си сайта и престани да ни петниш пред света
Тодор Живков публикува:
24 Февруари 2017 | 20:30
До точка,ако на си разбрал в Белене правих храна за прасетата.
Гражданин публикува:
24 Февруари 2017 | 20:26
Другарко Нинова много хубаво чудовище ни спуснахтв от БКП (БСП)с какво го заслужихме това зло което ни спусна "КОЙ" ви нареди да го изпратите в Благоевград,така ли се сменят поколенията в БСП, НЕ ВИ ВЯРВАМЕ.
точка публикува:
24 Февруари 2017 | 20:21
само питам вие какво правихте в белене
Тодор Живков публикува:
24 Февруари 2017 | 20:02
Тома Томов и сега е един доносник и агент от ДС,който има партйно порачение да стане еродиран журналист и управник в пост комунистическа България,за това го готвих и калявах в Концлагера Белене.Хора гласувайте за него това е най (уважаваният) човек сред журналистите.
ххх публикува:
24 Февруари 2017 | 15:42
Само не мога да разбера какъв е личния мотив на Венета Тенева та излива толкова помия срещу един от най-уважаваните българи.
Докторът публикува:
24 Февруари 2017 | 14:23
Компроматите срещу най-авторитетният журналист и ерудиран публицист започнаха. Шубето си е голям страх. Лицата Константинов и Ифандиев са душевно болни хора, известни на цяла България и вече никой не им обръща внимание. Подлогите и близачите от 7dnibansko да направят коментар за техния "уникален" и "умопомрачителен" кандидат за народен представител Сашката Мацурев.
Съвет публикува:
24 Февруари 2017 | 12:48
източник:7DniBansko.bg... Следващия път може направо да цитирате gerbbansko.com, поне са им по-грамотно написани нещата.
кощ публикува:
24 Февруари 2017 | 08:57
агент тодоров е първи в листата на комунистите те това е кощунство

Добавете Вашия коментар

TOP