Зловещ инцидент с млада жена в блок 5 смрази кръвта на жителите на столичния кв."Христо Смирненски"!

24 Януари 2018 | 13:12
2 коментара
Криминално

Зловещ инцидент се е разиграл в столичния квартал "Христо Смирненски", научи БЛИЦ от свидетел на случката.

По думите на съседи в блок 5 е била намерена обесена жена. Очевидецът разказа пред медията, че на място има струпана много полиция, която изяснява причините за трагедията.

Към момента няма данни за това дали жертвата е решила да сложи сама край на живота си. Според очевидец на смразяващата гледка жената е около 35-годишна.
 

Добавени коментари

От народа до Истината публикува:
25 Януари 2018 | 10:43
Много си прав за всичко, което си написал.Жалко, че повечето хора са страхливи и не смеят да се противопоставят на тези, които ни ограбват, мачкат, и унищожават.Но има Бог и рано или късно всеки ще си получи заслуженото.
Истината публикува:
24 Януари 2018 | 13:47
Хич не е инцидентен случая! Народа е смачкан, без ценностна система и страх ако не от друг, то поне от Бог. То не бяха цени, данъци и безработица. Престъпността е в подем. Стрелят се насред улицата. Карат колите си пияни и дрогирани. Децата изобщо не мислят за училището. Възрастните са оставени ей така, да умират като просяци в самота. Онези, богопомазаните лапат, дерат и се чудят, с какви глупости за педерастия и джендърство да ни пълнят главите. Самоубийствата минават в графа битовизъм и статистика. Няма оправия и няма скоро да има. Чиновниците да пишат, още един млад живот заминал в небитието. Жалко, наистина жалко! :(

Добавете Вашия коментар

TOP