ЗЛАТНА ЕСЕН СЪС ЗЛАТНИ МЕДАЛИ ЗА УЧЕНИЦИТЕ ОТ ДОЛНО ОСЕНОВО

09 Ноември 2017 | 14:46
0 коментара
Общество

Есента и нейните творения донесоха медали на учениците от Обединено училище „Свети Паисий Хилендарски”, с. Долно Осеново.

За поредна година децата взеха участие в конкурса „Чудните творения на есента”, организиран от Обединен детски комплекс  - гр. Петрич.  Те участваха с проекти, изработени от естествени материали.

В техните макети се отрази есента със своите златисти багри, материалите са подбрани лично от сръчните им ръчици и претворени в идейни проекти.

Трудът и усърдието винаги се награждава и за поредна година децата донесоха в родното школо два златни медала, един сребърен, два бронзови и множество грамоти. Участниците са деца от първи и втори клас, както и от пети и шести. Ученичките Евелина Тупавичарска и Изабела Чобанова взеха и специалната награда на спонсора на конкурса.

С тези свои постижения учениците на Обединено училище „Свети Паисий Хилендарски” застават достойно до своите съученици от другите училища.  Ръководството и учителите на училището в Долно Осеново се гордеят с креативността и  старанието, които са положили техните възпитаници.

Добавете Вашия коментар

TOP