„Зимата на нашето недоволство“ превзе Разлог

28 Юни 2018 | 10:04
0 коментара
Култура

Театърът има онази магическа сила да ни говори истини за живота и нас самите през смях и сълзи. А някои дори твърдят, че това е неговата мисия. Що се отнася до „Зимата на нашето недоволство”, това е перфектната постановка, която отразява тази роля.

И което е още по-интересно, самият сюжет се развива около Великден, който е и един от най-семейните празници. Жителите и гостите на Разлог станаха свидетели на това как празникът бива не просто отровен от меркантилните страсти на хората, но и преекспониран според интересите им. За всяка глътка суров реализъм обаче публиката получи двойна доза смях. Друго любопитно беше, че пиесата съдържа множество кулминационни моменти, някои от които видоизменяха сцената до неузнаваемост – от бар в плаж. Нещо, което още веднъж подчерта майсторството на сценографите.

Постановката изправи на крака публиката в препълненото Народно Читалище „15.09.1903“. Кошници с цветя бяха получени от кмета на община Разлог инж. Красимир Герчев и председателя на Общински съвет-Разлог д-р Мария Копанарова.

Добавете Вашия коментар

TOP