Застреляната с куршум в главата е депутатска дъщеря

11 Октомври 2019 | 12:41
0 коментара
Криминално

Застреляната с куршум в главата снощи в София Станка Марангозова е депутатска дъщеря. Убитата 46-годишна бизнес дама е щерка на депутатът от БСП в 38-о Народно събрание Кънчо Марангозов, съобщава “Стандарт”.

Депутатът бе и началник на бургаската болница и дългогодишна „емблема” на социалистите в морския град. Д-р Марангозов почина през 2015 г. на 71-годишна възраст след продължително боледуване.

Станка Марангозова бе убита в софийския квартал „Младост” от неизвестен засега килър. До трупа й, открит на предната седалка в автомобила й, бе намерена захвърлена бяла роза – знак за мафиотска екзекуция. Според първоначалната версия, Станка е била убита, докато шофира автомобила си и говори по мобилния телефон.

Медии разпространиха тази сутрин информация, че застреляната е забъркана в куп финансови афери. Тя самата също се е обявявала приживе за жертва на крупна измама, заради която й отнели мезонета в София. Срещу Марангозова има обвинение, че е източила почти 66 милиона лева чрез финансова пирамида.

Директорът на Столичната полиция старши комисар Георги Хаджиев се яви на местопрестъплението, а по-късно докладва пред журналистите: “В 20.48 ч. на телефон 112 имаме получен сигнал за простреляно лице пред бл. 18 в “Младост” 1. Създадена е организация, включително от колеги от Главната дирекция най-добрите криминалисти са на място, за да се опитаме да разрешим случая. Докладвано е както на Градска прокуратура, така и на главния прокурор, уведомен е министърът на вътрешните работи, главният секретар. Извеждаме абсолютно всички версии. Към момента не можем да посочим мотив, тъй като трябва да направим анализ на доказателствата и данните, които ще съберем”.

Добавете Вашия коментар

TOP