Защо трябва да се любите сутрин преди да излезете от леглото

14 Октомври 2018 | 03:26
0 коментара
Любопитно

Невероятно, но факт - според проучвания много хора никога не са правили секс сутрин, пише немското издание Focus. В същото време сутрешният секс е не само лесен начин да започнете деня с добро настроение. Според учените любителите на сутрешния секс са и по-здрави, и по-продуктивни в работата.

"В проучване за сексуалните навици, поръчано от сайта mattressadvisor.com, са взели участие 1000 души. Всичките мъже и жени, на средна възраст 36 години били в силна връзка и живеели заедно с партньора си под един покрив", се казва в публикацията на изданието.

"63% от анкетираните жени и 37% от запитаните мъже са признали, че никога не са правили секс сутрин. В същото време 50% от мъжете са изразили желание по-често да се занимават със "сутрешен сексуален спорт ", но едва 20% от жените за демонстрирали същото желание", се посочва в статията.

"Не всеки от нас е готов да участва в каквото и да е начинание сутрин", отбелязва авторът на публикацията. "Причините за отлагане на сутрешния секс може да са миризмата на тялото и лошия дъх, разрошените прическа и подути клепачи.

"Според 50% от изследваните жени сутрин те просто нямат настроение за секс, докато 35,6% посочват, че нямат достатъчно време сутрин. 32,9% са посочили, че нямат достатъчно енергия по това време за секс", се посочва в публикацията.

В същото време 45% от жените и 53% от мъжете са разказали, че сутрешният секс увеличава тяхната ефективност и ги прави по-продуктивни и творчески. Освен това, респондентите, които били особено доволни от връзката си, са се занимавали със сутрешен секс по-често, отколкото други, отбелязва от своя страна Stern.

Открита е тайната на перфектния секс

Гинеколози от САЩ са установили тайната на идеалния секс.Благодарение за откритието може да бъде изпитана много по-голяма наслада от половия акт. 

Учените са доказали, че тя се състои в редовни йога упражнения в продължение на 12 седмици.

Изследователите твърдят, че заниманията с йога отстраняват една от най-разпространените причини за некачествения секс - стреса.

Именно честите стресови ситуации са в основата на преждевременната еякулация при мъжете, която влошава половия им живот. Поради тази причина специалистите препоръчват да се намалява стреса с йога занимания.

Упражнения като "кобра", "триъгълна поза" и др. гарантират подобряването на оргазма и способстват за увеличаването на продължителността на половия акт.

Всяко упражнение трябва да се изпълнява минимум три минути. Съществуват и редица продукти, които значително усилват ефекта на йога упражненията. За мъжете се препоръчва консумацията на целина и банани, а за жените - на шоколад, ванилия и цвекло./Zdrave.to

Добавете Вашия коментар

TOP