Защитеното жилище в с. Долно Драглище стана на 10 години

11 Октомври 2019 | 14:59
0 коментара
Хайлайф

Защитеното жилище в село Долно Драглище отпразнува своя 10-и рожден ден.

Празнична програма изнесоха потребителите и успяха да зарадват своите гости. Десетиятгодишен юбилей на социалното звено бе посветен на празника на град Разлог – 11 октомври .

Тържеството бе уважено от временно изпълняващия кмет на община Разлог инж. Венцислав Гърменов и ръководители на социални учреждения, които отправиха приветствие към потребителите и служителите на дома.

Гости на събитието бяха Виктория Харампалиева - директор на Регионална Дирекция „Социално подпомагане” гр.Благоевград , Велина Кънчева – Дирекция „Социално подпомагане” гр.Разлог , управители и потребители на защитени жилища от 1 и 2 гр.Банско, “Център за настаняване от за деца и младежи “, гр. Разлог , Дом за стари хора в гр. Гоце Делчев , “Център за настаняване от семеен тип хора с умствена изостаналост” гр. Гоце Делчев и други. Гост-изпълнители на събитието бяха МФГ „Огражденска четворка”.

За завършек на тържеството Анита Тараланска, председател на Съюза на инвалидите в Перник, връчи медали на директора на Дома за възрастни с физически увреждания „Св. Пантелеймон" – Лилия Алтънина, от участието на защитеното жилище на XIII Републикански многожанров фестивал за хора с увреждания, където грабнаха първо и второ място.

Добавете Вашия коментар

TOP