Заръките на Ванга за щастие и благоденствие в дома

13 Февруари 2019 | 12:59
0 коментара
Любопитно

Ако бъдат премахнати тези предмети, депресивното настроение и безразличието към всичко, което се случва, веднага ще изчезнат от дома ви, разбра КО4. Тези „колекции от отрицателна енергия“ включват:

1) Посуда с пукнатини.

Такива неща не се препоръчват да се оставят в дома ви. Дори ако това е любимата ви чаша, изхвърлете я. Нашите предци са вярвали, че именно посудата символизира богатството в къщата, а пукнатините скоро ще доведат до загуба на благосъстоянието на хората, живеещи в нея.

2) Изкуствени букети.

В такива цветя няма живот. И те не са предназначени за живите хора. Те най-много допринасят за влошаването на вътрешната атмосфера в дома ви. Най-сръчните изкуствени рози няма да заместят живите орхидеи или теменужки. По-добре е да засадите трева в саксия, отколкото да вкарвате мъртва енергия в дома си.

3) Стари дрехи в гардероба.

Във всеки гардероб има дрехи, които не се обличат от много години. Или любими обувки, които ви е жал да изхвърлите. Но всичко това не носи положителна енергия, а само депресира атмосферата у дома. Затова е по-добре да се отървете от тези неща. Не е необходимо да ги изхвърляте. Можете да ги дадете на хората в нужда и в тази добра работа ще подобрите собствената си аура.

Всички тези съвети са насочени към почистване на жизненото пространство от “енергийния боклук”. Но изпълнението им ще донесе осезаеми ползи.

В края на краищата, не напразно хората да казват, че новите неща определено ще заменят ненужните неща. И може би, след като изхвърлите старото палто, в замяна най-накрая ще получите дългоочакваното кожено палто!

Ето и още от безценните съвети на пророчицата:

Ванга съветва винаги да има мед в къщата. Течното злато носи благополучие в дома ни. Освен това медът охранява спокойствието и комфорта. Добре е да имате и финикова палма или върба. Защото тези дървета са първи помощници в борбата със злото. Пазят дома и отблъскват нечистотията. Според ясновидката трябва в къщата да имаме обезателно и натурален сапун. Той ни чисти не само физически. А измива всичкото зло и ни предпазва от зли магии.

Чесънът също е едно от магическите вещества, които е добре да имаме в дома си.

Поставен в ъглите на стаите, той гони уроките и ни предпазва от зли очи. Свещите пък помагат да се съхрани да не изчезне енергията от къщата, съветва голямата пророчица. Който има кръгло огледало в спалнята си, щастието никога няма да напусне покоите му. Ветропоказателят пък ще се справи с вятъра и стопаните на тази къща никога няма да познаят скръб, тъга или нещастие. Изсушената рибена люспа носи в дома късмет, пари и доволство за всички, но трябва да умеете да я съхранявате много добре.

Вземете си кука вкъщи и така ще уловите щастието и късмета, ако ви липсват от години, съветва Ванга. Кехлибарът у дома прочиства главата и носи само мир и късмет.

Ако искате да намерите пътя към щастието и да задържите любимите си хора, пазете кълбо вълна в шкафчето си. Точилото пък ще ви предпази от зли духове и ще ви помогне да забогатеете. Иглите в дома също пазят от уроки и нещастие, а ако проблемите вече са се настанили в живота и къщата ви, можете да ги прогоните, като си вземете тръстика.

Петричката легенда твърди, че ако искаме съдбата да ни се подчини, трябва да поставим предмет с формата на ботуш на видно място в жилището си. Ако искате къщата ви да е пълна с много щастие и просперитет, винаги в купата в кухнята следете да има ябълки.

Пясъчният часовник в дома показва, че цените времето и имате надежден приятел в трудни ситуации.

В жилището ли ви е, знаете как да действате независимо от трудностите и препятствията в живота.

Баба Ванга съветва още в къщата да имате и птица на щастието. И такава икона, която да ви прави радостни и щастливи. Иконата ще бъде вашият верен приятел и в трудна ситуация ще успокоява вълненията ви.

Основното правило е да се обръщате с цялото си сърце към иконата, за да отговори на вашите нужди.

Добавете Вашия коментар

TOP