Заради ремонти на водопроводната мрежа! Рилци, Симитли, Разлог и Добринище с нарушено водоподаване

16 Октомври 2017 | 14:45
0 коментара
Общество

Нарушено е водоподаването в някои райони на село Рилци и градовете Симитли, Разлог и Добринище поради ремонти на уличната водопроводна мрежа. 

В село Рилци ремонт на уличен водопровод и канал се извършва на улица „Илинден“. До 1 декември от 08.00 до 18.00 часа по време на строително-монтажните работи, водоподаването ще бъде нарушено. Препоръчително е живеещите в района да се запасят с необходимите количества вода за битови нужди.

В Симитли дейностите се извършват по улица „Партизанска“ на кв. Дъгова махала. В тази връзка до  31 октомври във времето до 18:00 часа водоподаването в посоченият участък ще бъде преустановено.

Заради ремонта на уличен водопровод по улица „Опълченска“ в Разлог също до 31 октомври в часовете от 08:30 до 19:30 часа ще бъде нарушено водоподаването по улиците „Опълченска”, „Иларион Макариополски”, „Бела река” и „Цар Самуил“. Препоръчва се на потребителите, които ще бъдат засегнати от нарушаването на водоподаването в горепосочените населени места, да се запасят с необходимото им количество вода за питейно-битови нужди.

Ремонт на уличен водопровод се извършва и по ул. „Иван Вазов” в Добринище. От днес до 31 октомври, от 08:30 до 16:30 часа ще бъде нарушено водоподаването по ул. „Иван Вазов”, Добринище. Препоръчително е жителите в засегнатите райони, където ще се извършват ремонтни дейности, да се запасят с необходимите количества вода за битови нужди.

Добавете Вашия коментар

TOP