Започва ремонт на ул. „Черна река“ в град Разлог

01 Септември 2018 | 12:40
3 коментара
Бизнес

Ремонтът на улица „Черна река“ в град Разлог започва от пътя за с.Бачево до м. „Средорек“.

Дължината на участъка е 650м., който ще бъде цялостно реновиран, като до всеки имот ще се изгради водопроводно и канализационно отклонение. Това ще даде възможност при бъдещи инвестиционни намерения ползвателите да се захранят с необходимата инфраструктура без да разрушават новоизградената настилка.

Поради ремонтните дейности движението по улицата ще бъде спряно. Община Разлог предварително се извинява за създаденото неудобство.

Ремонтните дейности ще допринесат повишаването качеството на живот на населението и постигане на целите на община Разлог за значително подобрение на условията за обитаване и придвижване на местното население.

Добавени коментари

М-нженеригн публикува:
03 Септември 2018 | 16:52
Чия гуша па че напаните негодници!
ГРОБ И Б.Б. публикува:
02 Септември 2018 | 01:03
Вие сте тумор бе, вие сте рак, кее имате още очи пред тоо народ. Мамата му ебахте, изпадихте де що има кадърно, оставихте цигането да ги купувате с бира и кебапчета и с по 30 лева. Не ве е ле срам бе, немате ле деца, семейства да ве питаа. Не ве е ле грех вече за тоо народец. Тато ковто и да беше вие му биете сички рекорди, само че тава дето той напри... вие даже не може да го измажете. ФАКТ. Некой ден че се разбуди тоо заспал народ оти не му сте правите душмане, ама после мислте му. НЕМА ДА ВИ СЕ РАЗМИНЕ! БОКЛУЦИ С БОКЛУЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!
До община Разлог публикува:
01 Септември 2018 | 23:47
Много моля от пресцентъра на общината да отговорят на коментара, защото всички знаем че ги четът. КОЯ ФИРМА ЩЕ ИЗПЪЛНЯВА ПРОЕКТА? Аз съм гражданин, тези пари са от мойте данъци и ме интересува. Ако не отговорите, значи има нещо нередно, което е много необичайно за нашата община!

Добавете Вашия коментар

TOP