Замъкът в Равадиново стана арена за снимки

24 Септември 2018 | 07:51
0 коментара
Любопитно

Замъкът „Влюбен във вятъра“ в Равадиново стана арена на едни от най- впечатляващите снимки по време на морското турне на Националната кампания „Аз съм българка“. Патриотичният проект на младия фотограф Радослав Първанов гостува по покана на собственика и основател на замъка Георги Тумпалов и бе част от летните атракции, на които се радваха хиляди български и чуждестранни туристи.

Официалното представяне на проекта „Аз съм българка“ в замъка „Влюбен във вятъра“ бе открито от автора Радослав Първанов и собственика му Георги Тумпалов, който поздрави младия фотограф за родолюбивото му начинание и му предостави възможност да направи серия фотографии с красавиците на най- атрактивните места на територията на атракциона. Част от тези фотографии ще бъдат включени във втората част на Националния проект „Аз съм българка“, която предстои да бъде представена в Брюксел.

Изложбата на Радослав Първанов бе представена в продължение на два месеца в Арт галерията на замъка, където се радваше на интереса на многобройните посетители на атракциона. След приключване на гостуването на изложбата тя бе представена във Велико Търново.Кмета.бг

Добавете Вашия коментар

TOP