Зам.-министърът на икономиката Ал. Манолев се върна в ученическите си години по време на среща с гимназисти в Петрич

20 Юни 2018 | 15:34
0 коментара
Общество

Зам.-министърът на икономиката Александър Манолев от Сандански се върна в ученическите си години, по време на срещна с възпитаници от 11-и клас в ПГИТ "Проф. д-р Асен Златаров" Петрич - специалност Икономика и мениджмънт.

„Нищо не може да се сравни с емоцията да се върнеш в училището, което си завършил. Хората, които са те оформили като личност и са ти дали първите знания, днес те посрещат в същата сграда, в която си прекарал най-хубавите си години. Среща с класния ми ръководител – г-жа Елена Даскалова, и с учителите по биология г-жа Диана Митова, по счетоводство г-жа Йорданка Стоянова, по право г-жа Мариела Петрова, по финанси г-жа Анелия Попова, и с директора на училището и също мой учител – г-жа Светла Данаилова. И разбира се поводът да бъда тук – дискусия с учениците от 11-и клас в специалност Икономика и мениджмънт в ПГИТ "Проф. д-р Асен Златаров". Разговаряхме за тяхната бъдеща реализация и изборите, които им предстои да направят. Впечатлиха ме с въпросите, които задаваха и с презентациите, които ми показаха. Където и да изберат да учат – тук или в чужбина, дано се реализират в страната ни, защото България има нужда от млади, мотивирани, знаещи и можещи хора. А за мен остават спомените от онова, най-хубаво време", разчувстван заяви Александър Манолев.

Дискусията се организира по повод Деня на икономиста и е традиционна за училището, което се стреми да прави срещи на учениците с реализирани свои възпитаници.

 

Добавете Вашия коментар

TOP