Зам.-министър Александър Манолев даде старт на изграждането на новата спортна зала в Сандански

30 Юли 2018 | 13:51
1 коментара
Бизнес

Зам. министърът на икономиката Александър Манолев присъства на церемония  по направата на тържествена първа копка за изграждане на нова спортна зала в Сандански.

Възхитен от факта, че дългоочакваното съоръжение в курортната община скоро ще стане факт, той написа:

„Заедно с кмета Кирил Котев и председателя на общинския съвет Георги Георгиев дадохме старт на изграждането на новата спортна зала в Сандански. Един проект, който показва категоричната ангажираност на правителството с региона. Новата зала не означава само повече спорт, но и повече културни събития. Неща, които показват, че един град е жив – че се развива, че в него има млади хора и надявам се в нея ще виждаме много от техните постижения. За спорта в общината има два важни проекта – нова спортна зала и изграждането на закрит плувен басейн. Единият проект вече се изпълнява. Сега трябва да успеем да осигурим финансиране и за другия”!, коментира Александър Манолев.

Добавени коментари

Бай Данчо публикува:
30 Юли 2018 | 16:01
А,за културните събитя на Сандански зала му не требе! Има си "Алея на дипломата".Нъл тъй?Ми,да!Къде в тази зала ще сложиш бира-скара,захарен памук,разна амбуланта...Ся,за младите хора не съм съгласен! Джан-джун млад човек не остана в Държавата,Сашко та не в Санаднски!От Бая си Даня да го знаеш!

Добавете Вашия коментар

TOP