Заловиха убиеца заклал красивата Андрея в Галиче

12 Януари 2020 | 09:05
6 коментара
Криминално

Само за няколко часа полицията успя да разкрие тежкото криминално престъпление във врачанското село Галиче, пише BulNews.

Тази нощ пълни самопризнания е направил убиецът на 18-годишната Андрея Асанова, която беше заклана събота нощта в къщата си. Още вчера криминалистите започнаха да работят с двамата братовчеди А.О. и Д.О., и докато ги разпитвали подозренията се засилили към първия, а вторият бил освободен. Така след дълги часове разпити 18-годишният Ангел О. не издържал и направил пълни самопризнания в полицията в Бяла Слатина.

През цялото време обаче се държал „железно“ и правел всичко възможно да заблуди разследващите. Веднага след като се сринал той завел ченгетата и им показал къде е скрил ножа, с който е извършено престъплението. На място разказал с подробности и как е заклал красивата Андрея. Убиецът е съсед на своята жертва и се ползва с лошо име в селото. Младежът е склонен към безпричинно насилие, като преди време е нанесъл побой на възрастен мъж. Разкриването на убийството е в резултат на непрекъсната работа на полицията в Бяла Слатина и колегите им от Враца и София. Цял ден вчера хората наблюдавали процесулно-следствените действия на органите на реда, като през повечето време заподозреният Ангел бил с тях.

Още преди обед на местопрестъплението пристигнали директорът на полицията във Враца Янко Янколов и шефът на районното управление в Бяла Слатина Красимир Йончев, които пряко ръководили издирването на извършителя.

Цяла нощ техните подчинени, подпомагани от колеги от столицата, са правили огледи вътре в къщата и около нея. Извършителят на кървавото престъпление Ангел О. е задържан за 24 часа в районното управление в Бяла Слатина.

снимка: ПИК
 

Добавени коментари

mangal публикува:
14 Януари 2020 | 18:57
sega v zatvora 6te pravi seks sus policeiski botu6 vseki den po nqkolko puti dokato nakraq ne zapo4ne da pisuka kato uli4noto ku4e koeto vsu6tnost e
Венцислав публикува:
13 Януари 2020 | 17:08
Съболезнования на Семейство до животен затвор за убиеца деба тая мръсна сган циганска
Standa Panda публикува:
13 Януари 2020 | 11:01
Smrt za Smrt tova e rešenieto po tozi vapros drugo rešenie e bezpredmetno
Вельо публикува:
12 Януари 2020 | 10:45
Всяко убийство в а България е извършено от цигани. Да бъдат кастрирани всички циганки а циганите евтаназирани. Малките цигани да бъдат депортирани в южна африка при крокодилите. Не се живее вече в България от циганска престъпност и геноцид
Пешо публикува:
12 Януари 2020 | 09:34
Изродът е от интегрираните и сега сигурно ще последва едно хубаво споразимение с прокуратурата .
Коко публикува:
12 Януари 2020 | 09:29
СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА. НЕМОЖЕШЕ ЛИ ТОЗИ АНГЕЛ ДА БЪДЕ НА ОТЧЕТ, ДА БЪДЕ ПРИНУДЕН ДА РАБОТИ И ВСИЧКИ САМОТНИ ДА БЪДАТ ПАЗЕНИ. ОСОБЕНО МЛАДИТЕ. СЕГА ВЕЧЕ, КЪСНО Е ВЕЧЕ ЗА КАКВОТО И ДА Е. А И ТАЗИ МАЙКА, КОЯТО НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ДЕЦАТА СИ, ДА БЪДЕ ЛИШЕНА ОТ ВСЯКАКВИ ДЪРЖАВНИ УСЛУГИ, ДА ХОДИ НА МАГИСТРАЛАТА.

Добавете Вашия коментар

TOP