Закопчаха със скоба личния мерцедес на вр.и.д. шефа на ОбС – Сандански Николай Шаламандов

20 октомври 2017 | 08:34
0 коментара
Закопчаха със скоба личния мерцедес на вр.и.д. шефа на ОбС – Сандански Николай Шаламандов

Закопчаха със скоба личния мерцедес на временно изпълняващия длъжността председател на Общинския съвет в Сандански Николай Шаламандов. Той паркирал сутринта около 9 часа личния си автомобил пред сградата на общината, на паркинга, обособен за служебните автомобили, без да плати, не е пуснал и SMS за „синя зона“. След час и половина пристигнал служебният автомобил на звено „Синя зона“ и поставил скоби на мерцедеса.

„Не съм изпращал есемес и не съм платил такса на служителите към звеното за „синя зона“. Паркирах автомобила си, след като дойдох на работа. В момента съм временно изпълняващ длъжността председател на ОбС – Сандански и съм с подписано пълномощно от председателя д-р Георги Синански. Паркирах на паркоместата, обособени за служебни автомобили на община Сандански. Аз съм служител на община Сандански в момента, въпреки че съм временно ОбС председател. Смея да твърдя, че не съм нарушил наредбата за паркиране в „синя зона“, заяви Н. Шаламандов.

Потърсихме за коментар началника на звено „Синя зона” Иван Попов. Той поясни, че след като не е пуснат SMS и не е извършено плащане за паркиране в „синя зона”, след просрочване на времето от 1 час, посочено в наредбата, се поставят скоби. „Служителите са си свършили работата”, заяви Ив. Попов.

Изненадващо обаче към 12.00 ч. автомобилът на Н. Шаламандов бе освободен, като скобата бе свалена. „Не съм плащал за сваляне на скобата. Не съм се обаждал на никого”, заяви Н. Шаламандов, след като сам установи, че скобата от мерцедеса му е свалена.

Изненадващо ръководителят на звено „Синя зона“ Иван Попов малко след 17 ч. вчера по телефона по повод поставените скоби на автомобила на Николай Шаламандов заяви: „Не е нарушител Н. Шаламандов, той е подал SMS съобщение с интервал между числата и буквата на автомобила и по този начин системата не е отчела съобщението. Случват се много рядко такива ситуации с SMS съобщения, хората не могат правилно да изписват съобщенията и затова на паркираните автомобили се поставят скоби”.

Изявлението му е много странно, тъй като лично Н. Шаламандов потвърди, че нито е пуснал SMS, нито е платил за „синя зона“.Струма


Добавете Вашия коментар!