Забранено е движението на товарни автомобили през проходите „Папаз чаир“ и „Предел“

08 Март 2015 | 08:51
2 коментара
Общество

Забранено е движението на товарни автомобили над 12 тона с ремаркета и полуремаркета през високопланинският проход „Предел“; път II-84 Юндола-Якоруда и път ІІІ-198 Гоце Делчев-Кулата в района на проход „Папаз Чеир“ („Попови Ливади“).

Леките МПС да се движат задължително с вериги, съобщават от АПИ.

Към този момент се пропускат леки автомобили и автобуси. В Сандански и Петрич към момента вали дъжд, в останалата част от областта превалява сняг. Не са постъпвали сигнали в ОД ма МВР Благоевград за регистрирани пътни инциденти през изминалата нощ.

Навсякъде пътните настилки са мокри и хлъзгави.

Движението по Е-79 при малкия тунел в района на Кресненското дефиле остава пренасочено по обходен маршрут, заради свлачище. Монтирана е временна светофарна уредба.

Добавени коментари

Bansko публикува:
08 Март 2015 | 11:28
В цело Банско са блокирани в малките улички гръцки коли със зимни гуми. Къде е КАТ да ги глобява. Всичко в града е непочистено и не изринато. Утре не може човек на работа да иде.
Gerasim публикува:
08 Март 2015 | 11:24
Kунев да си стегне хората. Срамота е да нямате резачки и пожарната да ви режат дърветата. Каква е тази пътно-подържаща фирма без резачка,лопата кирка или поне брадва в камиона. Гола Вода сте !!! Ако бях на мястото на инж.Лазаров да сам те освободил 10 пъти до сега. Вие от ОПУ ще гасите ли на ПБЗН пожарите. Един снежен ден ви се падна за цяла зима и чакате друг да Ви върши работата...........гола вода сте !!!

Добавете Вашия коментар

TOP