За първи път! Благоевград е домакин на Кубинска танцова панорама

19 Ноември 2018 | 11:59
0 коментара
Култура

 Кубинска музикална танцова панорама „Ecos Company” идва за първи път в Благоевград. Събитието ще се проведе на 25 ноември от 19:00 часа в зала „Пейо Яворов“. Благоевградската публика ще стане част от магията на кубинската музика и танц и собствения език на “Ecos”- съвременен и изпълнен със смесени традиционни ритми, като румба, син, болеро, блус, джаз и фламенкови ритми.   

Концертът им в Благоевград е част от турнето им. По време на обиколката те ще посетят страни, като Македония, Сърбия, Босна и Херцеговина, Черна гора, Албания, България и Гърция.

“Ecos Company” участва в няколко международни събития, сред които “Фестивални храмове” в Абу Даби 2012, “Фестивал на изкуствата” Кувейт 2013, турне – шест месеца в Анталия, Турция 2017 и най-важните театри в страната.  

“Ecos Company” е основана в Куба през 1999 г. от опитна група танцьори и музиканти. Принадлежи към танцовия център “Хавана” на Националния съвет по сценични изкуства към Министерството на културата на Куба. 

Билети може да намерите в мрежата на Eventim.bg на линк http://www.eventim.bg/bg/bileti/cuban-music-ecos-flamenco-blagoevgrad-zala-vorov-1086311/performance.html?fbclid=IwAR02T31E9hZ79lcNwB-0SXukvpKCm__EZmOYDkQtJyeOC8OKSYyQjWYC1Tg

Добавете Вашия коментар

TOP