За пример! Кметът на Белица отпуска парична помощ на семейството с опожарения дом

03 Юли 2019 | 12:52
5 коментара
Бизнес

Община Белица ще подпомогне с 500 лв. младото семейство останало без дом, след като пожар изпепели къщата и плевнята им в късния следобед вчера. 

Това съобщи за „Пиринпресс“ г-н Ревански, който за пореден път показва съпричастност към своите съграждани и им подава ръка в труден момент.

Целият град е потресен от трагедията, сполетяла семейството. От Общината са изпратили техника за разчистване на изгорелите сгради, сподели секретарят на читалището в Белица Мая Падарева.

Тази сутрин е сформиран инициативен комитет за оказване на помощ на пострадалото семейство, чиято банкова сметка вече е в социалните мрежи, на сайта на Общината и читалището в Белица. Само за час са събрани над 1000 лева.

Фатиме Весалова, съпругът и Ахмед Талип и десетгодишното им дете са настанени в една от двете стаи в къщата на баща им. Те ще се хранят безвъзмездно в социалната кухня към Общината. От инициативния комитет в читалището се надяват в благотворителната кампания да се включат хора от цялата страна.

Както вече информирахме, на 02.07.2019г. около 17:45 часа е получен сигнал за пожар в къща и плевня в гр.Белица.

Погасен от 3 екипа на РСПБЗН-Разлог и УПБЗН-Якоруда.

Щети: покривна конструкция, бали фураж, четири агнета, бяла и черна техника.

Стойността на нанесените щети и причините за пожара са в процес на установяване.

Добавени коментари

Народа публикува:
04 Юли 2019 | 12:38
Хубав човек си, Ради, ама роднините ти осраха авторитета
Лайнари публикува:
04 Юли 2019 | 10:00
Вие ще се молите да се върне- тезе дето си напълнихте джобовете, които всеки ден му лижете газъ. Ние можем да се справяме и сами, ами на вас кой ще ви пълни гушите , лизнигъзовци
Нвизвестен публикува:
03 Юли 2019 | 23:43
A be maini zatanali choveka pravi dobro ama vie ste si ebali kapacite mama vi da eba kato iskara radi i to mandat she vidim kak sha se molite da se varne. ama veche moje da mu lapate kura
Мутри публикува:
03 Юли 2019 | 16:23
Напълни джобовете на цялата си рода. Даде им общински обекти, назначи ги на работа всички. Не спират да влачат от общината строителни матрияли и какво ли още не. А на това нуждаещо се семейство даде само 500лв., та и в пресата да го пишат. Жалък си г-н Ревански!!
Льольо публикува:
03 Юли 2019 | 15:18
Лайнара да не ги дава от джоба си!

Добавете Вашия коментар

TOP