За пример! Депутатът от БСП Благоевград Николай Бошкилов даде уроци по родолюбие на сина си Кръстиян

31 Юли 2018 | 18:33
2 коментара
Общество

Депутатът от БСП в Благоевград Николай Бошкилов даде уроци по родолюбие на сина си Кръстиян по време на събора на социалистите на Бузлуджа в събота.

Баща и син разгледаха цяла серия български забележителности, любувайки се на десетки райски кътчета в страната. 

Турът на малкият Кръстиян започна от  Габрово, където с татко му разгледаха Етъра.

Така, момченцето видя за пръв път историческия връх и прословутата „летяща чиния”, вчера пък двамата се разходиха по мъжки в зоологическата градина в София. 

"Още от най - ранна възраст децата трябва да се възпитават да обичат родината и да знаят, че тя е сред най - святите неща за човека. Всеки един трябва да познава в детайли историята на страната, в която живее, както и да знае нейните забележителности. Само тогава, той може да израсне като истински достоен човек и българин", убеден е Николай Бошкилов.

Общо 3 автобуса със социалисти от Благоевград участваха тази година в многохилядното събитие, на което Корнелия Нинова даде курс към предсрочни избори, но поради огромното стълпотворение местните не успяха да се съберат дори за една обща снимка, поради което тази година съборът мина под знака на селфитата в интернет.

Добавени коментари

БАЙ ИЛИЯ публикува:
01 Август 2018 | 10:46
АЗ СЪЩО ИСКАМ ДА ПРЕДАМ УРОК ПО РОДОЛЮБИЕ НА МОИТЕ ДЕЦА НО ИМА ЕДНО ГОЛЯМО НО.ЩЕ МУ КАЖА БРАВО КОГАТО СЪБЕРЕ НЯКОЛКО АВТОБУСА С ДЕЦА И ГИ РАЗХОДИ ПО ИНТЕРЕСНИ ИСТОРИЧЕСКИ МЕСТА В БЪЛГАРИЯ.
БРАВО публикува:
31 Юли 2018 | 23:07
БРАВО НА Г-Н БОШКИЛОВ ! ДОСТОЕН МЪЖ,ПОЛИТИК И БАЩА !

Добавете Вашия коментар

TOP