За предизвикателства, мотивация и щастие ще говорят Владимир Борачев и Владимир Гюров в Американския университет в България

25 Май 2016 | 19:44
0 коментара
Общество
За предизвикателства, мотивация и щастие ще говорят Владимир Борачев и Владимир Гюров в Американския университет в България

Владимир Борачев и Владимир Гюров ще дискутират предизвикателствата, мотивацията и щастието на лекция в София. Борачев ще представи резултати от скорошното си проучване за щастието, а Гюров ще сподели своя житейски опит, свързан със самомотивацията и преодоляване на предизвикателствата. Събитието ще се проведе утре от 19:30 ч. в Център за образование и култура „Илиев“ на Американския университет в България в София. Дискусията се организира от Магистърската програма за ръководни кадри на АУБ в София.

 

Владимир Борачев е преподавател в Executive MBA програмата на АУБ в София по лидерски комуникации, той е и сертифициран коуч. Борачев  има богат опит в сферата на маркетинга, продажбите и управлението, придобит на десет ръководни позиции в две водещи международни компании. Той завършва АУБ през 1995 г. със специалност „Бизнес администрация“. В допълнение към професионалните си задължения, през годините той също така разработва и провежда персонализирани програми за обучение на образователни и бизнес институции в България. Борачев е член на Международната (ICF) и Българската коучинг федерации (ICF Bulgaria Chapter).

Владимир Гюров е завършил Executive MBA програмата на Американския университет в България през 2008 г. Последните 15 години от живота на Владимир, след катастрофа, минават в инвалидна количка. Той не се предава и доказва, че вътрешната мотивация и желанието за успех могат да преодолеят предизвикателствата. Гюров работи и спортува активно, занимава се с парашутизъм, парапланеризъм, баскетбол и др.

Добавете Вашия коментар

TOP