За четвърти път Банско посрещна Pirin Ultra на площада

22 Септември 2019 | 12:03
7 коментара
Спорт

Изданието на Pirin Ultra 2019 събра в Банско световния елит в Скайрънинга – общо 500 състезатели от 39 държави.

Надпреварата на участниците се проведе в 3 трасета – 160 км, 66 км и новото – 38 км.

Дистанцията от 66 км, с лимит за преминаване 17 часа, за втора поредна година е част от Световните серии по Скайрънинг, а новото трасе с дължина 38 км и денивелация от 2650 м, отведе състезателите до първенеца на Пирин планина – връх Вихрен.

Добавени коментари

Банско публикува:
22 Септември 2019 | 20:21
Зарков,безформен трол прост от дека мършо па ти зимаш отношение твойта майка де.а!Ти не приличаш на човек бе,ти ле свиркаджио даваш мнения!Да те е.а и бинокъла тъп та грозен,ка те изсра майка ти незнам
Иоще малко публикува:
22 Септември 2019 | 16:24
Направи ми впечатление още една "крилата4 фраза: "Със стари кЪрви нов бардак ли ще правим?" Ами Икономов от кои "кЪрви" е? Той млада "кЪрва" ли е? Или е от тези,на които не им е доплатено?!На всеко изречение мога да ти направя анализ!Скрий се глупако скапан!Ти по-добре ли виждаш от нас?!
Е-е-х,Зарков,Зарков... публикува:
22 Септември 2019 | 16:16
Ти ли познаваш Икономов по-добре от банскалии??? Да той е "обществена личност "добре" позната в града". Точно за това ще си понесе последствията.Лесно е да гледаш от далеко и да се мешаш в "комшииските"дела.Едно си прав,че гражданите на Банско и гледат,и оценяват,и го търпяха два мандата.Но сега-стига толкова! На края само да те попитам Икономов преди да стане кмет какъв "общественик" беше,че ние банскалии не се сещаме?! Ами по същата логика защо сега Мацурев не стане кмет-той е със същият стаж и опит като Монтофонецо?! Даже с повече-зам.кмет,депутат/почти цял мандат/ и ето ти го "общественикът с опит? Няма да продължавам.Зарков,Зарков тъп си като галош!!!
До владимир зарков публикува:
22 Септември 2019 | 15:25
Еи гнусен пумяр,па ти от къде изпадна бе?Много мъж го раздаваш нещо,ама да не те очука градушката пумяр нещастен!Много си мъж да те е.а и насрания гущер!Мама ви де.а и мекотелите тъпи,дойдоха от две туби бензин да правят свирки на Мотофона,та чак па и заплашват и наглеят.Боклуци Икономови.....
Владимир Зарков публикува:
22 Септември 2019 | 14:18
Ех, курви и помияри всякакви. Сдружения, червени чуми и кучета Магарешки. Личната ви омраза към Икономов няма да успеете да я прехвърлите и върху обикновените граждани на Община Банско. Те знаят! Те виждат! Те усещат! Градът е нов, по-красив, успешен и пълен с хора. Училищата са пълни с деца, местните доволни, а туристите обгрижени. За да бъдеш Кмет или кандидат Кмет трябва да си обществена личност - доказана в града. Трябва да разбираш от стройтелство, туризъм, инфраструктора, трябва да бъдещ допломат и не на последно място да умееш да говориш с хората с държавата, и с инвеститорите. Това е трудна задача. Нима Кадев или Думанов някога са били общественици? Да сте чули някога тяхна реч, изказване или да са защитили Банско? Винаги са се крили от публичността, защото не умят. Страхливци. Зад Кадев стои ЮЛЕН, зад Думанов старите крадци от преди Икономов. Града на Цеко ли ще го дадем? Или ще дадем на същите тия които презастройха Банско? Със стари кърви нов бърдак ли ще правим? Не! Курви, проститутки и примати обикалят Банско да настроиват хората срещу Икономов. Отбор циркаджии без бъдеще, безм минало и със срамно настояще. Това сте вие - Ех, курви и помияри всякакви. Сдружения, червени чуми и кучета Магарешки.
Владимир Зарков публикува:
22 Септември 2019 | 13:58
Икономов е споменат, но Бриндо е изрязал текста.
Пирин публикува:
22 Септември 2019 | 13:12
Наистина страхотно състезание! Поздравления и за статията, че този път Икономов не е споменат! Продължавайте все така да отразявате наистина важните неща!

Добавете Вашия коментар

TOP