За 18-та поредна година Разлог бе домакин на Киноложка изложба „Българско овчарско куче“

29 Октомври 2017 | 21:30
1 коментара
Общество

Мероприятието е част от празничната програма за 105-годишнината от Освобождението на Разлог.

 

В изложбата взеха участие клубове от цялата страна, а съдии на мероприятието бяха Георги Илиев и Мая Линк. Изложбата стартира с изпълнение на Танцов състав ”Тракийче” от с. Калугерово, след което всички клубове дефилираха и показаха своите любимци.

Кметът на Община Разлог инж. Красимир Герчев, който преди броени дни получи приза за подкрепа на БГ производителите от сайта kmeta.bg, поздрави всички участници и им пожела здраве и дръзновение и след една година отново да отбележат всички заедно празника на град Разлог, част от която е и тази прекрасна инициатива, която, за радост, придобива все повече привърженици.

Той награди с медали децата участници, които гордо показаха своите четириноги приятели.

Мероприятието се осъществява със съдействието на Община Разлог, а организатори са Местен клуб „Българско овчарско куче, гр. Разлог, чийто председател Боян Калоянов връчи на инж. Герчев плакет за подпомагането и развитието на кинологията в гр. Разлог. На събитието присъства и зам.-кметът на Община Разлог инж. Венцислав Гърменов. Ккласиралите се клубове от тазгодишната киноложка изложба получиха купи и медали.

Добавени коментари

Хаххаха публикува:
30 Октомври 2017 | 08:41
Няма по-грозна порода кучета. Чисти помиари. Пък и тъпи и мързеливи.

Добавете Вашия коментар

TOP