Взривиха банкомат в столичния квартал „Люлин“ тази нощ

05 Юли 2018 | 09:39
0 коментара
Криминално

Снимки от мощната експлозия, събудила по тъмна доба жителите на столичния квартал „Люлин“, се появиха в социалните мрежи. Взривен е банкоматът на хипермаркета „Билла“ в 8 микрорайон, в непосредствена близост до метростанция „Люлин“.  

„Тази нощ към 04:05ч. банкоматът на „Билла“-„Люлин“ 8 беше взривен (но не обран) с мощен детонатор! Взривът беше толкова силен, че събуди люлинчани!“, пише жител на квартала.  

От снимките става ясно, че експлозията действително е била много силна – около банкомата са се разхвърчали стъкла, пострадала е предната част на магазина до входа, която е изцяло стъклена. Не е установена липса на касети от взривения в ж.к. „Люлин“ банкомат, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Около 04.00 часа тази сутрин е получен сигнал за взривен банкомат, монтиран пред сграда на супермаркет, в района на столичния ж.к. „Люлин“.

По първоначални данни извършителите са били двама, те са се оттеглили с лек автомобил. В момента се извършва оглед на място, не е установена липса на касети, има нанесени материални щети по търговския обект.
БЛИЦ

Добавете Вашия коментар

TOP