Взе им страха! И вторият съперник на благоевградския Роналдо - Даниел Златков се отказа от двубой с него!

13 януари 2018 | 16:27
1 коментара
Взе им страха! И вторият съперник на благоевградския Роналдо - Даниел Златков се отказа от двубой с него!

Актьорът Ивайло Захариев също се отказа от двубой с Даниел Златков.

Двамата трябваше тази вечер да се изправят един срещу друг в ММА битка. Припомняме, че актьорът бе обявен вчера като „пожарен вариант“ за футболиста, тъй като първият съперник на БГ Роналдо – водещият Атанас Георгиев, се отказа поради грип.

„За да няма спекулации:Като сериозен професионалист трябваше току-що да взема трудно решение. Участието ми в ММА мач не е самоцел. Харесвам ММА и това е мъжки спорт, в който не може да се правят компромиси. След като ме поканиха снощи да заместя Наско, приех с радост и веднага отидох на тренировка, на сутринта пак.

Преди около час се контузих и не мога да си позволя да действам безразсъдно. Като професионалист смятам, че в спорта няма място за излишен риск и безразсъдни действия. Отказването ми от мача е уважение към противника, спорта и професионализма. Имаше възможност да се договорим, което аз не мога и няма да приема. Ще намеря начин да се насладя на стойностна битка скоро и ще се подготвя за нея подобаващо. Дотогава моето място е в театъра. Предстоят ми представления в страната, Испания и Щатите, за които трябва да се възстановя“, съобщи Ивайло Захариев на официалната си страница във „Фейсбук“, пише Блиц.


123 публикува:
13 януари 2018 | 16:33
Това е пълна пародия!!!

Добавете Вашия коментар!