Възстановиха лиценза на Кубрат Пулев в Калифорния

23 Юли 2019 | 15:24
0 коментара
Спорт

Спортната комисия на Калифорния премахна забраната на Кубрат Пулев да се боксира професионално на територията на щата. Това се случи на насроченото събиране вчера, на което самият Кубрат отговори на няколко въпроса на членовете на комисията.

На заседание в Сан Диего бе преразгледано решението за отнемане на състезателните права на Кобрата заради целувката с репортерката Дженифър Равало (Джени Суши) на 23 март след победата над румънеца Богдан Дину.

- Реклама -

Пулев се яви на събирането в присъствието на своя адвокат Джон Уърт и мениджъра Ивайло Гоцев. От другата страна беше репортерката Равало заедно с адвоката си Глория Олред, които още веднъж заявиха своята позиция и настояваха не само за наказание на българина, но и за негоия промоутър Боб Аръм от Top Rank.

Кобрата трябваше да отговори на кратки въпроси пред заседателите на английски език без преводач. Той сподели, че съжалява за дейстията си и обяви, че е взел поука от грешката, която е направил.

Комисията се произнесе с пълно единодушние 6-0 гласа в полза на българина и премахване на забраната на Кобрата да се боксира в Калифорния. Условието бе, че при следващо такова провинение лицензът на българина ще бъде отнет доживот.

Сега Пулев може да насрочи спокойно дата за следващия си мач при професионалистите, като се очаква това да е отново на територията на САЩ през есента.

Добавете Вашия коментар

TOP