Вълнуващо начало на първия Jumaya Stage Festival в Благоевград

02 Юни 2018 | 10:48
1 коментара
Култура

Вълнуващо начало и „Приказка” откриха първия Jumaya Stage Festival в Благоевград. Настроение, с много музика и силна подкрепа от публиката предизвикаха групите NU/ANCE  и P.I.F, както и бъдещите надежди на рок музиката- The Littles" и "Rockids".

Над пространството, между НАП и площад "Македония", прозвучаха обичани хитове. С групите пя и публиката, която в продължение на часове аплодира, танцува и се забавлява. “Paranoid”, Tender Surrender”, Knock Knock”, “Another way to die”, "Sweet child of mine" бяха само част от богатия репертоар на рок децата на Благоевград.

С „Falling Down“, „Survivor“, „O.W.O.W.“ и много други  зарадваха публиката NU/ANCE. Музикалната щафета в Jumaya Stage Festival поеха алтернативната рок банда P.I.F. с „Огън“, „Приятел“, „О!“ и познати, любими хитове. Публиката поиска на бис бандата, която превърна атмосферата в „Приказка”.

Паралелно, около зоната на фестивала, артисти представяха своите ръчно изработени творения в Арт фест.

Музикалният фест продължава и днес /2 юни/ от 11.30 с BunyVerse & Pietro Epifania- Дръм Съркъл Уъркшоп, Арт фест и групите ФаРок, Skitnicks, Wickeda и JEREMY?.

Добавени коментари

Каналето публикува:
02 Юни 2018 | 13:30
Заради НЕЗАКОННИТЕ СТОЛОВЕ И МАСИ на площада, забутахте децата в малките улици, където и без друго не може да се минава от автомобили...Ще преядете от алчност.

Добавете Вашия коментар

TOP