Второкурсничката в ЮЗУ „Неофит Рилски” Мария Чакърова грабна трето място в модно ревю на студентски фестивал на изкуствата

30 Октомври 2017 | 17:33
0 коментара
Общество

Студентката, специалност „Национална сигурност” в ЮЗУ „Неофит Рилски” Благоевград, Мария Чакърова грабна трето място в модно ревю на свои колеги – дизайнери, по време на десетия студентски фестивал на изкуствата.

Красавица дефилира като истинска модна икона на подиума и спечели сърцата на жури и публика с финес и изтънченост, видя и наш репортер.

„Мария впечатли всички най – вече с чара си и непринудено сценично поведение”,коментираха специално за Pirinsko.com от журито.

По думите им, бъдещата полицайка, освен, че е красива и умна, притежава и всички качества на модна звезда и като нищо може да представя достойно тоалети на световни модни сцени.

Самата Мария пък твърди, че за нищо на света не би се отказала от избраната вече професия. Момичето мъдро споделя, че манекенството е до време, а професията – полицай за цял живот.

„Това е нещото, за което винаги съм мечтала и искала с цялото си сърце. Щастлива съм, че сбъдвам мечтата си”, категорична е тя.

Представянето и в модното дефиле преди дни,съвсем обаче не е първото постижение за девойката.

Преди две години, Мария Чакърова се снима в клип на известния поп – фолк изпълнител Борис Дали, където изпълняваше главната роля.

Добавете Вашия коментар

TOP