Втори фестивал на училищната песен в Разлог

25 Април 2019 | 16:16
3 коментара
Култура

Фестивалът, организиран от Община Разлог и СУ „Братя Петър и Иван Каназиреви“ ще се проведе на 3 май 2019 г., от 11:00 часа на голяма сцена на централния площад в града.

За първи път той се осъществи през 2018 година по повод 100-годишния юбилей на Разложката гимназия. В първото издание на фестивала участие взеха ученици от всички учебни заведения в община Разлог.

Второто издание има амбицията да постави началото на една нова традиция, която да бъде завещана на бъдещите поколения.

Събитието има конкурсен характер, а неговата цел е да събере в Разлог талантливите любители на музиката от област Благоевград, които не се  страхуват да популяризират училищната песен.

Добавени коментари

Знаем че се чете това! публикува:
27 Април 2019 | 01:36
И сигурно си викате, нека си пишаа, ние тси трупаме, НЕМА ДА СИ ТРУПАТЕ ТОО ПАЧ, само така да знаете крадци безподобни. Кее не ве беше срам, кее не ве беше грех толкова време за тоо народ. Ей господа тарикати тоо народ е прост, много търпелив но и безумно смел, незнам каво ще ви се падене. 500 години робство сме преживели, все едни долни и нещастни крадци ще може да изколим!
Граб публикува:
27 Април 2019 | 01:25
Видите ли, сега си говоря с един приятел от България, защото славо бого вече не съм там, и той ми обяснява че в Разлог, сина на кмета се обажда да заплашва хора, които са били на някакъв протест за водата или прочие. Госпожата била детска учителка в детска градина. Само искам да кажа на господин отворения син на кмета, ей ГЕЙ ТИ СИ НЕЩАСНИК!
Втора излагация публикува:
27 Април 2019 | 00:40
Ей блажени са невежите, сгромолястате се господа и дами некадърници, проклетници и позор за всичко което някога е било е Разлог, пред прага на най големия праник, бъдте ПРОКЛЕТИ!

Добавете Вашия коментар

TOP