Всенародно веселие на традиционния събор на хижа Гоце Делчев над Добринище

09 Август 2020 | 20:41
2 коментара
Общество
Всенародно веселие на традиционния събор на хижа Гоце Делчев над Добринище.
 
Пилето на фолка Райна бе гост изпълнител. Сред официалните гости бе кметът на община Банско Иван Кадев, заедно със заместниците си от общинска администрация.
 
Днес отбелязваме 117 години от избухването на Илинденско - Преображенското възстание. Този ден отново ни напомня какво е да си безусловно предан на Родината, каква сила има в обединението в името на Отечеството и колко дълбок всъщност е смисълът на понятието "Свобода".
Свеждайки глави, ние- днешното поколение, трябва да си дадем сметка, че тяхната саможертва не е напразна и делото им не е завършено. Че България е там, където живее дори и един българин. Че ако във вените ни е останала капка от горещата кръв, трябва да продължим борбата.
Честит празник!
Да живее България, бе словото на кмета на град Добринище Петър Галчев.

Добавени коментари

Аз съм бурята! публикува:
10 Август 2020 | 07:58
О, небеса! Светилата на местата политика са решили да направят събор на величайшата глупост и социална деградация! Пепи, не забравяй от къде тръгна и кой ти прокара пътя! А червеният пост-комуняга градоначалника да вземе да се скрие, че малко взе да ми омръзва от него! И да, аз съм ПРОТИВ протестите и ЗА забраната на БСП. Впрочем, аз съм и за принудителната изолация на редица тъпанари от селски тип, присъствали на това псевдо събитие.
браво пепи публикува:
10 Август 2020 | 07:06
браво на пепи 2-3 години имаше пауза но той възобнови събора .

Добавете Вашия коментар

TOP