Временна организация на движението за състезанията от Световната купа по ски в Банско

20 Февруари 2019 | 17:00
0 коментара
Общество

За времето от 20.02.2019г. до 24.02.2019г. Банско ще бъде домакин на стартовете от Световната купа по ски за мъже в дисциплините Алпийски комбинация, Супер гигантски слалом и Гигантски слалом, като от ОДМВР-Благоевград са предприети всички необходими мерки за обезпечаване на сигурността по време на подготовката и провеждането на стартовете и съпътстващите ги мероприятия.

Създадена е оптимална организация за осигуряване на охраната на спортните съоражения, маршрутите за придвижване и местата за настаняване на състезателите, официалните и длъжностните лица, гостите и зрителите.

С цел обезпечаване на сигурността и преминаването на мероприятието при добър обществен ред са проведени срещи с организаторите на спортните и съпътстващите мероприятия. Създадена е и необходимата организация за безопасността на движението на територията на РУ-Банско.

За времето от 08:00 часа до 17:00 часа на 21,22,23 и 24 февруари 2019 г., е въведена временна организация на движението на МПС и граждани от местността Мотиката до Бъндеришка поляна и местността Шилигарника, като същото ще се осъществява с пропуски, получени от организаторите на събитието. В района на мероприятието граждани ще бъдат допускани с карта за ски влека, която е валидна за деняи с акредитации, получени от организаторите.

ОДМВР-Благоевград апелира за съобразяване със създадената организация и спазване на разпорежданията на контролните органи.

Добавете Вашия коментар

TOP