Волен Сидеров: От доброто представяне на евроизборите зависи бъдещето на правителството

19 Ноември 2018 | 11:46
0 коментара
Политика

 От доброто представяне на патриотите на евроизборите ще зависи дали управляващата коалиция ще оцелее. Това заяви лидерът на „Атака“ Волен Сидеров по бТВ. Той изрази тревога, че "Обединените патриоти" могат да бъдат обезличени.

„Аз не предавам четата. Когато се хвана с някого съм точен. Това го знаят всички. Въпросът е как ще действа самата власт. ГЕРБ също трябва да си дават сметка каква политика ще водят: дали ще бъде джендърска или ще бъде консервативно-патриотична, каквато ще се води в Европа“, заяви лидерът на „Атака“, отговаряйки на въпрос дали коалицията между "Обединените патриоти" и ГЕРБ ще оцелее.

В същото време Сидеров не знае дали коалицията „Обединени патриоти“ ще се явят заедно на предстоящите през май 2019 г. евроизбори. „Без идеи, без минаването на ново ниво коалицията „Обединени патриоти“ ще последва съдбата на Реформаторския блок“, каза той.

Според Сидеров оттеглянето на Красимир Каракачанов е оздравително, за да може да се направи план за работа на управляващата коалиция. Лидерът на „Атака“ заяви, че споделя тази своя идея първо с медиите, защото живеем в медиен свят. На въпрос дали е говорил за това с премиера, Сидеров каза: Споделям го първо с медиите. С премиера също винаги мога да споделя това.

Той смяташе, че с излизането на Валери Симеонов ще счупи коалицията, но се случи точно обратното то я заздрави.

Живеем в медиен свят, затова споделих някои от своите идеи първо с медиите. Получава се така, че първо казвам някои неща на медиите... В изпълнителната власт губят реална представа за случващото се извън нейните стени. /БГНЕС

 

Добавете Вашия коментар

TOP