Волен Сидеров: Действията на Валери Симеонов са разрушителни за коалицията

19 Юли 2018 | 10:15
2 коментара
Политика

Има конфронтация в групата с Валери Симеонов. Той си търси врагове в групата, а не в останалите сили. Това заяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров в кулоарите на парламента.

"Една такава тенденция е разрушителна за коалицията", уточни той.

"Валери Симеонов е длъжен пред избирателите си да обясни какви са му плановете и намеренията в коалицията оттук-нататък. Всеки е в правото си да напусне, но това трябва да се заяви ясно и с конкретните аргументи. Държа да подчертая, че нито Атака, нито ВМРО са лобистки партии'', посочи още Сидеров. Там стана ясно още, че от "Атака" са гласували против закона за приватизацията.  БЛИЦ
 

Добавени коментари

Ванчо Стоянов публикува:
20 Юли 2018 | 07:58
Волен се хвърли като Матросов на амбразурата за да спасява коалицията. Преди години,преди прокуратурата да му “свери часовника” говореше и вършеше друго! Ама сега е във властта! Дали тя не му отключи биполярното разстройство !? Мм?
Бай Данчо публикува:
19 Юли 2018 | 13:55
Ама,Волене, вашата коалиция е кръжок по интереси бе! Вие сте механична сбирщина от крадци и лапачи и не правите нищо друго,освен да теглите чергата към себе си с ясната цел да напълните повечко торбичката. Намеренията на Валерката са да извие ръцете на едната от трите свине,управляващи България за да получи нещо повече.Разбра ли или си го знаеше!

Добавете Вашия коментар

TOP